Любовни неволи за Гена Трайкова

Твърди се, че телевизионерката още не може да прежали Венелин Петков

Любовни неволи за Гена Трайкова | StandartNews.com

Последната година ще се окаже особено тежка за Гена Трайкова. Бившата шефка на новините в bTV излетя от телевизията с лекота и се сбогува с несъмнено високите си хонорари. В личен план положението й също било трагично.

Говори се, че телевизионерката нямала късмет в любовта. Тя вече премина през няколко неуспешни връзки, включително с бившия си колега Венелин Петков. Романсът им пламна, след като започнаха да предават новинарската емисия заедно и приключи след повишението им. Според мълвата тя все още не може да прежали Петков и била особено огорчена, когато разбрала миналата година, че тяхната колежка Николета Маданска ще го дари с наследник.

Твърди се, че в миналото Трайкова е излизала с Лъчо от "Хиподил". След това имала афера с друг колега - по-младия Иван Георгиев, за когото се говори, че благодарение на горещата им връзка, е пробил нагоре в йерархията, пише "Пик". "Когато имаха игра с Лъчо, сме ги засичали заедно около телевизията. Но допреди да напусне bTV, дълго време не се е мяркала с някой мъж", коментират бивши колеги на Трайкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай