Любов с бодигарда

Топ 5 на романсите като във филма с Уитни Хюстън и Кевин Костнър

Любов с бодигарда | StandartNews.com

Романтичната комедия „Бодигард“ с вече покойната Уитни Хюстън и алфа мъжкаря Кевин Костнър има версии и „на живо“. Ето и топ 5 на историите, в които той е висок, снажен и бруталена, а тя е известна, секси и уж беззащитна.

Бритни Спиърс

През 2016-а поп принцесата страда от нещастна любов, докато в един момент не вдига поглед към мъжа, който я охранява. Бритни рядко е споделяла за любимия си, който беше неотлъчно до нея и синовете й. Уви, идилията беше за кратко.

Мадона

През 1992-а поп кралицата завъртя главата на бодигарда си Джеймс Олбрайт. Любовта им продължи две години. Вероятно човекът не е понесъл най-скандалния период в кариерата на звездата, когато тя албума „Erotica“ и книгата „Sex“. Говори се, че през това време тя редовно му изпращала писма с голи снимки и пакетчета с бикините си. По-късно Джеймс й отмъсти, като пусна почти всички пратки на аукцион и спечели 200 000 долара. Това ядоса Мадона, защото тъкмо тогава тя и мъжът й Гай Ричи осиновяваха първото момченце от Малави.

Aнастейша

Анастейша направо се омъжи за своя охранител Уейн Нютън. Той буквално рискува живота си заради нея и така припомни за сюжета на „Бодигард“. През 2003-а певицата се разболя от рак, от който – за щастие – се отърва след активно лечение, но изпадна в депресия. Нютън обаче беше плътно до нея. Тъмнокожият спец по бойни изкуства в онези времена се оказа идеалният партньор. Но Анастейша го изгони след три години с аргумента, че вече не е щастлива.  

Принцеса Стефани

Стефани, по-малката дъщеря на принц Рение и Грейс Кели, се омъжи за своя бодигард през 1992-а, като междувременно му роди две деца. Въпросният господин - в миналото рибар и търговец, обаче не беше признат от княза. Три години по-късно жълтата преса пусна снимки на въпросния Дюкре в голите обятия на някоя си „Мис Голи гърди“ Фили Мол-Хаутмън. Стефани се разведе и се утеши в обятията на друг бодигард – Джин Готлиб. Той е бащата и на дъщеря й Камила, която се появи през 1998-а.

Хайди Клум

Супер моделът се раздели с певеца Сийл след 7 години брак и три деца, а едва неотдавна стана ясно, че причината за развода се казва  Мартин Кристен – бодигардът на дамата. Въпросният господин бил идеалният съпруг, който чудесно се разбирал с отрочетата на Хайди и ги гледал повече от родния им баща. Романът не продължи дълго, но осигури на Клум време да се отърси от депресията, коментират светски хроникьори.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай