Любимите детски герои от "Пес патрул" пристигат в Lidl

Малките фенове на хитовия филм могат да приютят любимците си в специална колекция

Любимите детски герои от "Пес патрул" пристигат в Lidl | StandartNews.com
  • Малките фенове на хитовия филм могат да приютят любимците си в специална колекция
  • Лидл България поднася специлана изненада за най-малките си фенове чрез клекцията релефни магнити и детски татуировки, вдъхновени от героите на хитовия филм "Пес патрул".

От 20 септември до 24 октомври за всеки 25 лв. от стойността на покупката в един касов бон клиентите на Lidl получават като подарък колекционерско пакетче "Пес Патрул" с магнит и временна татуировка. 

За малките любители на "Пес Патрул", Lidl ще предлага и специален колекционерски албум, торбички за съхранение и декоративни възглавници с любимите герои, които могат да се купят допълнително. С тях децата могат не само да играят, но и да развиват въображението си и да преживяват грандиозни приключения. 

"Преди 7 години Лидл България представи на българския пазар новаторската програма за лояност Stikeez, която спечели симпатиите на децата и техните родители. Новата кампания продължава стремежа на веригата да отговаря на очакванията на клиентите, но и добавя стойност, превръщайки пазаруването в удоволствие за цялото семейство. Наред с това последователно подкрепяме компании, които носят смисъл и положителни послания. Точно такива са героите на "Пес Патрул", коментира Нели Месерджиева, ръководител "Акционен мениджмънт" в Лидл България. 

Малките кутрета Скай, Маршал, Чейс, Роки, Ръбъл и Зума, предвождани от смелото момченце Райдър, никога не изоставят своите приятели и успяват успешно да приключат всяка своя мисия. Освен специални умения, те притежават достатъчно кураж и чувство за хумор, за да се справят с всички заплетени ситуации - поуките, от които са много полезни за децата. 

Още информация за най-новата колекция "Пес Патрул" и пълните условия на кампанията може да бъдат открити на www.lidl.bg/pawpatrol

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай