Любим актьор гушна трето бебе, коя е майката

След две дъщери той се похвали със син

Любим актьор гушна трето бебе, коя е майката | StandartNews.com

Източник: БГНЕС

Валери Йорданов гушна трето дете. След двете дъщери от вече бившата си съпруга Жени, 49-годишният актьор се похвали с новороден син. Той е плод на връзката му с младата лекарка Неделина Куртелова. Детето е дошло на бял свят преди броени дни и се казва Йордан. 

Актьорът никога не е вдигал много шум около личния си живот, затова вестта за бебето е изненадваща за всички, освен за неговите близки и приятелския му кръг. 13 години е разликата във възрастта между Валери и 36-годишната майка на новороденото му бебе. Неделина е лекар пулмолог, завършила е медицина в Стара Загора, има и магистратура по здравен мениджмънт. През 2019-а става асистент и докторант в Медицинския университет в София, по време на пандемията прави впечатление с работата си на първа линия в борбата с Ковид-19. Явно популярният актьор също се е впечатлил от младата лекарка, с която е започнал връзка след развода си преди 3 години.

Валери се раздели с вече бившата си съпруга Жени след 13 години брак, пише „Уикенд”. Тогава актьорът мина през тежки съдебни битки за попечителството над двете си дъщери Йована и Яна. Явно с майка им все пак са стигнали до решение на проблема. Говори се, че тя е взела попечителството, но никога не е забранявала на децата да се срещат с баща си по всяко време, когато имат желание за това. Така и не стана ясно какво е довело до развода. По всичко обаче личи, че новата връзка е подействала добре на Йорданов не само в личен, но и в професионален план.

Откакто е с лекарката, той успя да издаде първата си книга – сборникът с разкази „Гризачи”, пусна по кината хитовия си филм „Шекспир като улично куче”, който взе 6 награди „Златна роза”, и се снима в още три други ленти. На сцената обаче нещата не вървят толкова гладко. Заради скандалите около режисьора Александър Морфов в Народния театър, остро демонстрираната близост с него и подкрепата, която му оказа, актьорът се изпокара с много свои колеги в културната институция. Въпреки това продължава да играе там.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай