Четвъртък,

Луна изригна срещу Кирил Петков! Заплашва да го смени

От: Рачо Рачев, сн. Инстаграм -
4465
Луна изригна срещу Кирил Петков! Заплашва да го смени
A
A
A

Поп-фолк дивата от зората на 90-те години и неуспял кандидат-президент Луна се прицели и в поста на Кирил Петков, съобщава "Телеграф".

Изпълнителката на „Бягайте крачета“ скочи на премиера за позицията на страната ни за НАТО и се закани: „Ще те сменя, Кириле!“. За трибуна тя използва социалните мрежи.

В Инстаграм блондинката го призова да си ходи и го обвини в чуждопоклонничество. Като причина тя изтъкна думите на Петков, изречени пред американския министър на отбраната Лойд Остин, който беше на посещение у нас в събота, че „Ние сме НАТО“.

„Не Кириле, ние не сме НАТО! Ние сме България! Набий си го в главата! От 1300 години сме България! И, ако дори, тази проста истина не можеш да я проумееш, просто не заслужаваш да си премиер на тази древна и със славна история България!“, разгневи се певицата.

Устата изпълнителка с амбиции за политическа кариера се възмути и от скока на цените. Отново в социалните мрежи, чрез колаж на президента Румен Радев, премиера Кирил Петков и финансовия министър Асен Василев, обвини властта в плячкосване на парите на народа. „Смъквайте цените, комунисти“, отсече Луна.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com