Лоши новини за Ози Озбърн

Относно здравословното му състояние

Лоши новини за Ози Озбърн | StandartNews.com

След травмата на гръбначния стълб, която можеше да го остави парализиран, на Ози Озбърн му се наложило да приема по 46 хапчета на ден, за да се поддържа, пише изданието "Daily Express".

За това разкри самата рок звезда в семейния подкаст "The Osbournes". В него Ози засегна и темата за Паркинсон, като заяви, че "не мисли за това", тъй като понасял леко болестта. Единствено ако пропусне сутрешната доза медикаменти, се случва да трепери малко. Според него по-голямата тежест е гръбначната травма, която си причинил. През 2003 г. Ози едва не умира при катастрофа, след която бе подложен на спешна операция, за да се справи със "счупена ключица, осем счупени ребра, които притискат важни кръвоносни съдове, и повреден прешлен на врата".

В подкаста той обясни и за падането си през 2019 г., което е влошило 16-годишните му травми и оттогава е претърпял три операции, за да поправи нещата. Когато семейството отишло в болница след инцидента, на Озбърн не му била оказана необходима първа помощ. В подкаста жена му сподели, че тогава се е нахвърлила на персонала. След последвалият скандал в крайна сметка Ози си направил рентгенова снимка, но всичко, което показала, било някакъв оток, така че лекарите го изпратили обратно вкъщи. На следващия ден обаче не могъл да помести едната си ръката. И така музикантът отново се оказал в болнично заведение, този път за една седмица, докато отокът спадне. По думи на Шарън тогава не е помислила да потърси второ мнение, защото е била "шокирана какво може да му се случи."

Ако преди да стигне до болница Ози е бил пъргав и е успявал да танцува без проблем, то след операцията, която претърпял, вече е по-кротък. Според синът му - Джак, болестта на баща му винаги ще бъде "измъкване" за лекарите, които ще обвиняват нея за здравословните проблеми на Озбърн. След този ад той е претърпял още две операции, за да отстрани пораженията, които първата му е нанесла. Всеки лекар, при когото рок легендата е ходила през годините, е казвал, че първоначалният лекар е поставил две пластини с винтове, които с времето са се разглобили и са разкъсали костите около тях - нещо, от което Ози нямал нужда.

"Всичко, което знам, е, че в момента изпитвам голяма болка и дискомфорт", казва той през 2023 г.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай