Лоши новини! Дъщерята на Гала затри най-важното(снимки)

Каква е тя

Лоши новини! Дъщерята на Гала затри най-важното(снимки) | StandartNews.com

Дъщерята на Гала - Мари Будева е в страшен стрес и не знае какво да прави. Тя се оплака в нета, че е "извън себе си" след това, което й се е случило преди дни и от стреса дори не може да спи.

 

Знаем, че Марито си е глезена, защото е единственото дете на водещата и след като завърши училище и се "втурна в живота", продължи да го прави с парите на Гала. А и с връзките й, разбира се, което е нормално.

Гала плати за това щерка й да притежава цяла сграда в центъра на столицата, която да превърне в студия под наем и да се изживява като бизнесдама. Така, на практика, Мари Будева не вложи нищо, но "цоца" всичко и... лайф из лайф, пише Crimesbg.com. 

Докато преди дни най-важното нещо не я предаде. А именно - мобилният й телефон, в който били всички документи, връзки с клиенти, насрочени срещи и прочие.

"Ужас! Предаде ме! Как можа?! Нищо не съм правила, нито сваляла, но телефонът ми отиде. А с него аз върша само работата си, много ми е важен. Сега опитваме по някакъв начин да възстановим поне малко от изтритите данни, но не е сигурно, че ще се получи. Стискайте ми палци!", обяснява се Мари, която редовно си споделя личните саги в мрежата./show.blitz.bg

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай