Понеделник,

Лоша новина шокира родния хайлайф! Къде са Златка и Джизъса?

От: Рачо Рачев, сн. Инстаграм -
927
Лоша новина шокира родния хайлайф! Къде са Златка и Джизъса?
A
A
A

Златка Райкова и Благой Георгиев вече не са заедно. Информацията, че двойката се е разделила обикаля с шеметна скорост медиите и хайлайфа у нас вече седмици наред, но досега липсваха каквито и да било факти, които да го потвърдят, съобщава dir.bg.

Нещо повече, само преди няколко дни пиарът на двойката заклейми раздялата им като абсолютна измислица, изтъквайки, че клиентите му са по-влюбени от всякога... Преди часове обаче бившият футболист неволно опроверга думите му, заличавайки всички свои общи снимки с плеймейтката от личния си профил в Инстаграм.

Доскоро на стената в акаунта му се редяха множество изображения с майката на четвъртото му дете, носещо неговото име, но днес от тях няма и следа.

В момента там могат да бъдат видени единствено негови изображения, а в най-добрия случай на тях компания пред обектива му правят или наследниците от двете му връзки, или близките му приятели, но не и еротичният модел, за който бе сгоден.

Нещо повече, бърза проверка на списъка им с последователи във виртуалното пространство показва, че двамата вече не се следват, което според мнозина е сигурна индикация за предполагаемия крах между тях.

За протокола припомняме, че неотдавна те бяха прекратили своеобразния си абонамент за страницата на другия, но по-късно, след като пресата писа за случая, решиха отново да го подновят.

Засега никой от светската двойка не е коментирал темата, вместо това пазят пълно мълчание, оставяйки почитателите им да се чудят какво става.

Това, което със сигурност се знае, е, че допреди последната им ваканция на Малдивите, от която се завърнаха у нас в последните дни на февруари, във връзката им царяха хармония и разбирателство. Пристигайки обаче обратно на родна земя, очевидно са се сблъскали с непреодолими проблеми.

За разлика от Джизъса, блондинката не е изтрила фотографиите с него от своята платформа, но за сметка на това отдавна не се е появявала с него на публични места.

Кратко след визитата им на островната държава, разположена в Индийския океан, тя бе забелязана сама в някои от столичните нощни клубове, но по-късно представителят им уточни, че партньорът ѝ просто бил зает по това време с бизнес срещи и затова не е успял да я придружи в обиколката на заведенията.

Дали бившите участници от риалити предаването VIP Brother окончателно са сложили точка в съвместната си романтична история още не е напълно ясно, тъй като никой от тях все още не се е осмелил нито официално да потвърди, нито да отрече информацията.

Но ако някой трябва да заключи за случващото се в личния им живот по действията на спортиста, които сами по себе си са достатъчно красноречиви, то изводът е, че пътищата им са се разделили... или поне така изглежда отстрани, а времето ще покаже дали това е така.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com