Линейка превозва ... мебели (СНИМКИ)

Линейка превозва ... мебели (СНИМКИ) | StandartNews.com

Поморие. Претъпкана с мебели линейка обикаля улиците на Поморие и Варна. Снимки на спешната кола взривиха социалната мрежа в неделя. Кадрите публикува Боряна Колева от Поморие, която твърди, че действието се развива на 15 февруари.

"Нека се види що за хора сме. Дано на някого не се е налагало да умира", коментира тя във Фейсбук. Възмутени граждани засипаха с въпроси поморийската болница и Спешна помощ.

"Заснетата линейка отдавна не е в употреба по предназначение. Най-вероятно е частна, след като е била бракувана. Друг е въпросът, защо собственикът не я е пребоядисал", коментираха медиците в Поморие. Те подчертаха, че на натоварения с мебели автомобил пише "Бърза помощ", а не "Спешна".

Според очевидци линейката била забелязана около Кооперативния пазар във Варна. "Това не е наша кола", категорична бе д-р Мая Рашева, шеф на "Спешна помощ" в морската столица. Според нея хората припознали линейката по цветовете. На истинските коли са изписани телефоните 150 и 112. Д-р Рашева припомни, че старите ситроени до 1994 г. са били разпродадени, някои на цени под 1000 лв. С такива линейки разполагали и някои погребални агенции.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай