Линда Петкова призна голям проблем. Какво й отказват?

Защо половинката на Кирил Петков е бясна?

Линда Петкова призна голям проблем. Какво й отказват? | StandartNews.com

Голям проблем има Линда Петкова. Половинката на Кирил Петков се оплака в интернет интервю, че все още не ѝ дават българско гражданство.

ВИЖ ОЩЕ: Линда проговори за отношенията с Кирил Петков. Изненадата

Преди година и половина подала абсолютно всички необходими документи, но не знаела какво се случва и чакането продължавало. Нямала представа кога ще се сдобие официално с документи за пребиваване у нас, тъй като в момента е с временен паспорт.

Този факт ограничава част от правата ѝ в България, като това, че не може да упражнява вота си на каквито и да е избори, макар да живее от 16 години у нас.

„Нямам търпение да гласувам! Само най-голямата ни дъщеря Ванеса, която е в Америка, може. Тя ходи в посолството там и гласува“, обяснява Линда.

Въпреки че иска да бъде пълноправен избирател, канадката твърди, че не разбира политиката у нас. „Аз имам отделен живот от този на Кирил. Тези неща с политиката са ми странни“, споделя Линда. Тя е откровена, че не е реагирала отрицателно, когато мъжът ѝ е споделил за намеренията си да влезе в политиката, но последствия от кариерата му имало върху цялото семейство.

Линда подобни амбиции и увлечения нямала. Не се вълнувала и от политическите процеси в родната си Канада, където продължават да живеят роднините ѝ – баща ѝ, двете ѝ сестри и племенниците ѝ. Майка ѝ Маргарет отдавна е покойничка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай