Линда проговори за отношенията с Кирил Петков. Изненадата

Големи признания

Линда проговори за отношенията с Кирил Петков. Изненадата | StandartNews.com

"Аз имам отделен живот и моите интереси, а Кирил има неговата работа. Не ги смесваме.” Признанието направи съпругата на Кирил Петков – Линда, в подкаста "Гласът на Мама" на Дир.бг.

Изслушвам го, но нямам нищо общо с това. Аз дори не съм още българка и идеята за политика ми е малко странна, каза топ сладкарката, майсторка на безглутенови торти.

Линда призна, че все още й е странно, че хората я разпознават на улицата.

"Аз съм една канадка в България с моя бизнес и с моите три деца. Кирил реши да влезе в политиката. Нямам проблем с това. Радвам се, че децата са по-големи и самостоятелни", разказа тя.

"Българите са много черно-бели като хора. Свикнала съм в магазина около мен да са много любезни, да питат как съм, фалшиво е, но те кара да се чувстваш нормално. Тук, в България, влизам в магазина, но няма нищо такова. Жената отива да пуши и е ядосана. Това ми беше много странно в началото. Първото нещо, което научих за България, беше през 80-те години. Майка ми пиеше вино "София" в Канада, тогава имаше доста български вина и на бутилката вино имаше картата на България, бях на около 9 години".

Когато пристига в България преди 16 години, не знае български изобщо.

"Но исках да си говоря с бабата на Кирил. Това беше много важно за мен, защото възрастните хора са много интересни и пазят интересни рецепти. Езикът за мен е много важен, не ми върви в езиците, но имах голямо желание да науча езика", разказа Линда.

Вдъхновител на книгата на Линда Петкова е нейната майка Маргарет.

"Тя много обича риба. От Нова Скотия е и там има много морски дарове. Вуйчо ми имаше кораб за миди "Сен Жак", има много омари.."

На морето обичаме да правим салати, риба на скара или огън, лесни рецепти, правим повече пресни продукти, казва още Линда Петкова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Янка Добрич
преди 6 месеца

Толкова лъчезарна жена е Линда!Радост и удоволствие,че е съпруга на Кирил Петков! Да са здрави!!!!!

Откажи