Лима излиза в пенсия

Лима излиза в пенсия | StandartNews.com

Адриана Лима, пред чиято красота се прекланят мъже от всякакви възрасти и по цялото земно кълбо, излиза в пенсия. Ще я последва друга известна красавица и нейна колежка - Александра Амброзио. И двете са дългогодишни Ангели на "Victoria secret". Тази година коледното ревю на марката, което ще е проведе в Лондон през декември, може би ще бъде последното за двете изкусителки. На модния подиум Адриана и Александра ще разходят най-скъпите сутиени за по 2 милиона долара. Говори се, че по този начин те ще се сбогуват с бранда. Лима работи с марката от 2000 г., а Александра я последва през 2004 г.

Марк Антъни се ожени за гаджето си

Шанън Де Лима. 46-годишният певец, чийто развод с Дженифър Лопес беше финализиран през юни, мина под венчило с венецуелската си приятелка в присъствието на близки в Доминиканската република. Двойката разменила брачните си клетви на романтична церемония в частната резиденция на звездата в скъпия курорт Каса де Кампо.

Риана е сериозно притеснена

за живота си. Мистериозен мъж я следи на всяка нейна крачка. Преди дни случаят се гледа в съда. По думите на съдията Кевин МакГлин, маниакът, който от юни е под полицейско наблюдение, сериозно прилича на убиеца на Джон Ленън. "Това е случай, в който трагедията просто е в очакване да стане", твърди той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай