Лепа Брена: Ванга ми позна всичко

Лепа Брена ще пее в "Арена Армеец" на 24 октомври

Лепа Брена: Ванга ми позна всичко | StandartNews.com

Преди да се срещнат, пророчицата описала в книга бъдещето на сръбската звезда

Лепа Брена се срещнала с Ванга през 1989-та и всичко, което й казала, после се сбъднало. Преди срещата сръбската звезда била много притеснена и решила да подари на българската пророчица копринен шал, който, като го докосне, да я накара да се почувства добре.

"Това е шал, който ми подаряваш от сърце", казала пророчицата. "И добави също, че е написала книга и там имало един пасаж, че в България ще се появи жена със сребристо руса коса. Тя ще дойде от небето и българите ще я обожават като тяхна. И на мен ми го показаха този текст - тогава имах такава сребристо руса коса. Ванга ми предсказа, че ще се омъжа за човек с бяла униформа, ще имам двама синове, а аз я попитах: "Няма ли да имам дъщеря", сподели певицата в интервю за bTV, която е съпруга на бившия номер едно в тениса Слободан Живойнович и наистина има две момчета.

"Като дойдеш през септември, непременно да ми се обадиш", настояла няколко пъти Ванга. Лепа Брена тогава имала намерение една година да си почива и да не се занимава с концерти и интервюта. Нямала никакви планове да идва в България. Следващото лято, докато почивала със съпруга си на море в Хърватска, й се обадил мениджърът й Рака Джокич. Казал й, че на 1 септември ще пътуват до България. "Подкосиха ми се краката, като се сетих какво ми предрече Ванга. И, разбира се, като пристигнах в България, веднага отидох при нея, поздравих я. Тогава се случи онзи велик концерт през 90-та на "Васил Левски", на който кацнах с хеликоптер на стадиона. Беше нещо невероятно", разказа звездата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай