Лена и Миро разбраха пола на бебето. Мислят име

Младите родители са на върха на щастието

Лена и Миро разбраха пола на бебето. Мислят име | StandartNews.com

Лена Бориславова и годеникът и Мирослав Иванов цъфтят от щастие, тъй като скоро стават родители. Двамата са били засечени в болница тези дни, но по хубав повод – поредните контролни прегледи за състоянието на майката и бебето.

Лена вече е на финала на петия месец, пише „Ретро”. Бившата говорителка на Кирил Петков се е доверила на родни специалисти. Таткото обичайно присъствал на повечето прегледи.

Според слуховете Лена и годиникът й очакват момиченце, но информацията не е потвърдена официално от самите тях. Не се знае и как ще избере да роди 33-годишната юристка – дали по естествен път или чрез Цезарово сечение. Двамата обаче трескаво мислели име за детето си.

Вероятно Бориславова ще продължи да работи чак до деветия месец, когато ще трябва да излезе по майчинство и да се откъсне от партийните се ангажименти.

Видно е обаче, че Лена спазва препоръките на докторите и са опитва да набляга на здравословните навици, нищо, че работата й е свързана със стрес. Тя редовно е засичана да броди из столичните улици с бутилка вода или витаминозен сок в ръка. Набляга на ходенето пееш, а през уикенда с миро забягвали след природата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай