Лазаров готов на среща в НС за разбития наркоканал

Лазаров готов на среща в НС за разбития наркоканал | StandartNews.com

София. Готов съм на среща във вътрешната комисия. Това заяви пред БНР главният секретар на МВР главен комисар Светлозар Лазаров за разбития наркоканал за кокаин. Проверката срещу Орлин Алексиев не е приключила, обясни той.

 

"Тепърва ще се проверява отношението на всяко едно лице по конкретния случай. Аз лично не си спомням някой от МВР да е издал присъда или да е повдигнал обвинение на г-н Алексиев. Ние сме работили по закон. Ако някой има претенции към нашата работа, нека да оставим политическите коментари на страна и да ме извикат във вътрешната комисия - кога, къде и на какво основание сме действали", коментира Лазаров.

 

"Смятам, че нещата ще станат достояние на депутатите и случаят може веднъж завинаги да бъде приключен. Готов съм на такава среща. Мога да ви уверя, че ние сме работили само и единствено по законосъобразност и не смятам, че е някакъв недостатък, че не сме работили по целесъобразност", изтъкна главният секретар на МВР.

 

Вчерашната операция на СДВР е била срещу наркоразпространението на територията на София, заяви Лазаров. И уточни, че тя не е свързана с кокаиновата афера от последните дни. "Това е организирана престъпна група, която няма допирни точки с трансграничния трафик на кокаин", завърши той.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай