Лъсна голяма драма на Миро. Какво се случва с певеца

Изпълнителят сам е разказвал за пристрастеността си към спиртните напитки и за борбата си с порока

Лъсна голяма драма на Миро. Какво се случва с певеца | StandartNews.com

Източник: Инстаграм

Вече от известно време Мирослав Костадинов, по-известен като Миро от дует „Каризма”, не сваля слънчевите очила. Дори когато гостува в различни телевизионни предавания, той не показа очите си. Някои побързаха да го упрекнат, че по този начин се прави на интересен, но истината е, че певецът има сериозни проблеми със зрението, които налагат носенето на тъмни стъкла, пише ХотАрена.

Изпълнителят не е говорил публично за болежките си, но пред приятели е споделял, че го е закъсал със здравето. Той страдал от базедова болест - автоимунно заболяване на щитовидната жлеза, възникващо вследствие на ненормално усилената ѝ дейност. Характеризира се със сърцебиене, уголемяване на жлезата, изпъкналост на очите, световъртеж и други симптоми. Освен това, заради силните сценични прожектори, изпълнителя развил и глаукома. В един момент за кратко дори не виждал почти нищо дни наред. Сега е по-добре, но като цяло зрението му се влошава прогресивно.

За да подобри състоянието си, пред няколко години Миро напълно отказал алкохола и наркотиците. Избягвал обаче да пие лекарствата, изписвани му от доктори. Певецът вярвал, че ще се излекува с помощта на Бог. Известно е, че той е много набожен. Костадинов е ревностен евангелист още от ученик. Едва на 13-години музикантът решил, че Господ го пази и приел протестантството. Оттогава бил убеден, че Всевишния го води по най-правилния житейски път.

Част от почитателите на Миро подозират, че не е спрял да пие точно заради слънчевите очила, с които не се разделя. „Сигурно крие зачервените си и подпухнали от алкохол очи!”, коментира се в интернет форумите. Истината е, че певецът наистина е оставил порока зад гърба си, най-вече заради базедовата болест. Той се кълне, че от 4 години не е близвал и това коренно е променило живота му. Успял да се справи с подкрепата на съпругата си Ели Златанов, за която се венча през 2016 г. на гръцкия остров Корфу. Впоследствие се оказа, бракът им не е законен в България, но това не пречи на музиканта и половинката му да се чувстват като истинско семейство.

Когато има повод, Миро обича да се обяснява в любов на жена си, която върти успешен ресторантьорски бизнес в Лондон. Ето какво написа той по случай рождения ѝ ден на 15 януари: „Честит Рожден Ден, скъпа! Все едно не съм живял преди теб! Ти си вдъхновението ми да съм по-добър човек. Благодарен съм за всичко в теб! Да празнуваме!”

Говори се, че съпругата на Костадинов поддържа висок стандарт на живот. Тя е човекът, който от години налива средства в музикалната му кариера, макар че двамата се виждат основно по празниците, а останалото време прекарват разделени в различни държави. В момента двамата строят голяма къща в елитен софийски квартал. Злите езици мълвят, че певецът използвал Ели като параван, докато се отдават на случайни авантюри с различни мъже и жени. Последната авантюра, която му приписват, е с пастора на църквата, към която принадлежи. Той, разбира се, отрича тези слухове.

Запознанството на Миро с жена му е много любопитно. Те се срещнали за първи път преди повече от 15 години след концерт на дует „Каризма” в Лондон. След последното изпълнение дамата се приближила до масата на изпълнителя и предизвикателно извадила цигара от кутията му, а после му поискала огънче. Понечила да седне на стола до него, но паднала на земята и предизвикала бурен смях у всички присъстващи. Миро се проявил като кавалер и веднага ѝ помогнал да се изправи. Така се запознали, с течение на времето се сближили и между тях се зародило искрено приятелство.

Въпреки че вече гони 50-те, Костадинов се старае да поддържа добър външен вид заради почитателите и половинката си. Покрай пандемията и застояването вкъщи той налял снага, но сега е стопил излишните тлъстини с тренировки във фитнеса. Освен спорта, певецът е намерил и друго занимание за свободното си време. Той отглежда домати в двора си. Така си осигурява свежа продукция, която му позволява да пази линия. Миро се старае да води здравословен начин на живот, да консумира само домашно приготвени ястия и така да контролира базедовата болест, която го мъчи.

Изпълнителят сам е разказвал за пристрастеността си към спиртните напитки и за борбата си с порока. По думите му успял да се справи благодарение на Бог, който му дал сили да се отърве от зависимостта. Докато бил алкохолик, пиел всеки ден по много. Случвало се да употребява и забранени субстанции, най-вече преди участия. Тогава прибягвал до наркотиците за повече енергия и за отпускане на напрежението.

Заради разстоянието и работата си в английската столица, в началото Ели не била неотлъчно до съпруга си по време на кризите му. Той умишлено криел от нея, за да не я тревожи. Искал да премине през това изпитание и със собствени усилия да се пребори. Миро винаги е изтъквал набожността си. Разказвал е, че с много молитви и непоклатима вяра се е измъкнал от дупката.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
1 Коментара
Barbos
преди 3 месеца

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Откажи