Ласкин трогна Фейсбук с писмо към дъщеря си

Ласкин трогна Фейсбук с писмо към дъщеря си | StandartNews.com

Иван Ласкин написа сърцераздирателно послание към голямата си дъщеря Люба, която вчера навърши 18 години. Момичето е от любовта с първата му съпруга Мирослава Гогова и вече е прекрасна млада дама. Писмото получи хиляди лайквания в социалната мрежа.

Ето какво написа Ласкин към дъщеря си:

Здравей, красиво момиче!
Знаеш ли? Аз много те обичам! Ти си ми част от сърчицето! То, моето сърчице се дели на три. Моите момичета!
Не знаех какво да направя и как да те зарадвам за рождения ти ден. Защото, цял ден ми беше притеснено. Цял ден ти беше пред очите ми....Не се обадих, защото осъзнавам, че съм досаден, и не исках и на този ден пак да ти досаждам.
Вече си голяма и аз мога единствено и само да мрънкам. Не си длъжна да ми слушаш мрънканиците вече. Но имаш моята обич и моите страхове. Имаш едно момче, което винаги ще пази принцеската си. Обичам те и се плаша...
Защото ме е страх да не изглеждам в очите ти обикновен тъпанар (какъвто е всеки татко на момиче). Не зная как да те зарадвам! Как да постъпя? Лутам се ....Не знаех как да се държа с теб на този ден. И за това сега ти пиша и сега чувствам едно, и знам какво да ти кажа!
ОБИЧАМ ТЕ, мое красиво момиче! ОБИЧАМ ТЕ!
Губя си мисълта докато пиша, защото се вълнувам и притеснявам и търся думи, с които да ти разкажа точно какво чувствам и как да го разкажа, така, че да не стресна моята принцеса...
Ето, намерих думите-ОБИЧАМ ТЕ, ОБИЧАМ ТЕ, момиче! Много! Ти си великолепна и аз се гордея с теб! Ти ме радваш...аз се чувствам щастлив от всичко, което правиш! Гордея се от това какво си ТИ! Гордея се с теб, Люба!!! Ти ме радваш!... Благодаря за това, че си толкова внимателна, умерена, изискана, нежна, търпелива, благодарна, талантлива, признателна, разумна, и УМНА!
18 години, ти не разочарова баща си! Прекрасна си, момичето ми! Прекрасна..и аз се ГОРДЕЯ с теб!
Честит Рожден Ден, ПРИНЦЕСКЕ, ОБИЧАМ ТЕ!
Твой татко Иван.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай