Куриоз! Осем учителки от едно и също училище забременяха едновременно

Лекарите нямат обяснение

Куриоз! Осем учителки от едно и също училище забременяха едновременно | StandartNews.com

В американския щат Кънектикът осем учителки от едно училище забременяха и станаха майки, съобщи Good Morning, America. Учителите в началното училище Лонг Хил забременяха и родиха по едно и също време през последната учебна година. Бриджит Динатали, служителка на училището, каза, че от септември до май нейните колеги са имали почти по едно дете на месец.

Когато през октомври 2022 г. началната учителка Аманда Демпси стана майка, тя сподели, че мнозина се шегували: "Вероятно има нещо във водата." Демпси и Динатали преподаваха в едно крило на училището, където работеха седем от осемте бременни учителки. 

В училището, в което децата учат от детската градина до четвърти клас, има около 60 служители. Директорката Андреа Д'Аюто беше една от първите, които научават за всяка бременност. Много от учителите са й казали лично за това.

Лекарите казват, че няма медицинско обяснение за бума на бременностите на работното място. Най-вероятно това се дължи на факта, че колегите са на една и съща възраст и преминават през едни и същи етапи от живота. 

По-рано беше съобщено, че четири сестри от САЩ са забременели по едно и също време и ще станат майки с разлика от няколко месеца. Сестрите споделят, че е необикновено изживяване да преминат заедно през всички етапи на бременността, пише БГНЕС.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай