Кубинка ще играе Мерилин Монро

Биографична лента за секссимвола ще излезе тази година

Кубинка ще играе Мерилин Монро | StandartNews.com

Кубинката Ана де Армас изгря във „Вади ножовете“ и много скоро ще блесне в последния филм за Джеймс Бонд с Даниел Крейг – „Смъртта може да почака“. Скоро актрисата ще има честта да се превъплъти и във вечния секссимвол на Холивуд - Мерилин Монро. 31-годишната красавица бе избрана за главната роля в новия биографичен филм „Blonde“, който ще излезе тази година, посветен на звездата от „Проклетите седем години“ и базиран на едноименния роман на Джойс Каръл Оутс. Режисьорът на лентата Андрю Доминик веднага избрал младата актриса, но тя трябвало да се докаже пред продуцентите, сред които е и Брад Пит.

„Андрю ми каза: „Това е, ти си“, но хората с парите не се впечатлиха толкова лесно и трябваше да се явя на допълнителни прослушвания. Винаги има някой, пред когото трябва да се доказвам, но знаех, че ще успея. Много исках да получа ролята, кастингът ми е революционен и говори много за състоянието на индустрията“, сподели актрисата пред „Vanity Fair“.

Колежката й от „Вади ножовете“ Джейми Лий Къртис също била впечатлена от представянето на Армас. На времето баща й, Тони Къртис, участва заедно с Монро в „Някои го предпочитат горещо“.

„Когато ми показа пробните кадри, направо паднах. Не можах да повярвам. Ана я нямаше. Тя вече беше Мерилин“, коментира Джейми.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай