Критиците оплюха гласа на Меган

„Префърцунено“ и „кухо“ нарекоха озвучаването на Маркъл в документален филм за слончета

Критиците оплюха гласа на Меган | StandartNews.com

Меган Маркъл беше оплюта от критиците за озвучаването на първия й документален филм. Херцогинята на Съсекс даде гласа си за новата продукция на Дисни „Elephant“, която ще излезе по стрийминг платформата „Дисни+“ на 3 април. Лентата проследява стадо слонове и прехода им през пустинята Калахари. Първоначалните рецензии от британската и американска преса обаче не са от най-ласкателните. Експертите нарекоха вокалното изпълнение на Маркъл „префърцунено“,  „прекалено ентусиазирано и лигаво“, „на ръба на досадно“, „кухо“. Разбира се, не всички бяха толкова груби към херцогинята и някои критици похвалиха Маркъл, че „придава нужното напрежение в правилните моменти“ и че „произнася репликите си жизнерадостно“. Както стана ясно, цялото възнаграждение на Меган за този ангажимент ще бъде дарено на благотворителната организация „Elephants Without Borders“, която пази диви животни от бракониери.

Междувременно съпрузите за пореден път бяха упрекнати за поведението си. Този път от самата авторка на биографията на принца - Анджела Левин. Тя нарече херцозите „разглезени тийнейджъри“ и призна, че вече едвам разпознава Хари.

„Житейските решения, които те взимат, наподобяват повече на детски прищявки, отколкото действия на зрели хора. Хари в момента е друг човек, но личи, че е разкъсан отвътре заради напускането на семейството, държавата и армията“, заяви Левин пред „Tatler“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай