Кристиан направи шоу с руска фигуристка

Певецът изпя на живо хита си от Евровизия за танца на Евгения Медведева

Кристиан направи шоу с руска фигуристка | StandartNews.com

Българският певец Кристиан Костов направи новогодишно шоу с една от най-популярните руски фигуристки Евгения Медведева.  Двукратната световна шампионка и носителка на два сребърни медала от последните олимпийски игри изпълни своята програма, която показва на гала -концертите през миналата година, докато Костов пееше хита си Beautiful Mess, донесъл му второ място на Евровизия - 2017. Демонстрацията се проведе на пързалката Патриаршие прудьй в Москва и беше предавана по държавния Първи канал. Евгения и Кристиан пресъздаваха любовна история, а накрая напуснаха леда, държейки се за ръце, което отприщи вълна от въпроси в социалните мрежи дали не се гаджета.

Медведева предизвика голяма суматоха в Русия като замина да живее в Канада, където се готви при Брайън Орсер след като се скара с треньорката си Етери Тутберидзе. 

По повод слуховете за връзка с Кристиан,  с когото са връстници, фигуристката обясни, че са се запознали случайно в  предаването „Нека говорят“.
“Когато показаха изпълнението на Крис от “Евровизия”, очите ми се отвориха и разбрах всичко: Ще трябва да се пързалям под звуците на тази песен“, разказва  Евгения по повод на избора й на парчето на Костов..
“Просто се случи, че двама 18-годишни тийнейджъри работят заедно. Аз още от сега искам да прекратя всички слухове, които се носят в медиите – ние не сме двойка. Добри приятели сме, постоянно поддържаме връзка и се подкрепяме един друг в трудните моменти. Това е дружба, която искаме да задържим. Не сме гаджета и не излизаме заедно“, категорична е Евгения Медведева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай