Крисчън Бейл влиза в Марвел

Бившият Батман преговаря за роля в „Тор 4“

Крисчън Бейл влиза в Марвел | StandartNews.com

Крисчън Бейл води преговори за евентуалното си участие в „Тор 4“ на Марвел, съобщиха от „Variety“. Все още не е ясно каква роля би изиграл бившият Батман в дългоочакваното продължение с Крис Хемсуърт. Един от персонажите, в който Бейл би могъл да се превъплъти е Богът на страха Къл. Както стана ясно, в бъдещата продукция Натали Портман ще се завърне в ролята си на Джейн Фостър, ще вдигне чука на Тор и ще поеме щафетата от него като Бог на гръмотевиците, превръщайки се в Могъщия Тор – сюжет от съвременен комикс. Ако историята бъде адаптирана за големия екран, героинята на Портман ще трябва да се изправи именно срещу Къл, който е и чичо на Тор. За сега обаче няма официални коментари по темата от студиото или екипа.

„Тор 4“ ще се появи на 5 ноември 2021-а и снимките се очакват да започнат през тази есен. Тайка Уайтити отново ще е режисьор. Теса Томпсън също ще се завърне в ролята си на Валкирия.

Крисчън Бейл имаше няколко запомнящи се участия това десетилетие, включително и като легендарния състезател Кен Майлс в „Пълно ускорение“ от 2019-а, но това би била първата му роля в подобна култова поредица, откакто последно изигра Батман през 2012-а в „Черният рицар: Възраждане“ на Кристофър Нолан.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай