Край! Уилям реши за Хари

Ще се срещнат ли братята?

Край! Уилям реши за Хари | StandartNews.com

Уилям е взел категорично решение за Хари, който скоро се завръща на родна земя.

Принцът на Уелс няма "никакъв шанс" да се срещне с брат си, когато той посети Лондон на 8 май 2024 г. 

Експертът Андрю Пиърс смята, че срещата изглежда малко вероятна, тъй като Кейт Мидълтън продължава да се лекува от рак. Освен това скандалните мемоари на херцога на Съсекс "Резервният" задълбочиха разрива между братята, пише Daily Mail.

Хари ще бъде в Обединеното кралство за 10-ата годишнина на игрите "Инвиктъс".

Пиърс вярва, че болният от рак крал Чарлз III и най-малкият му син ще се срещнат по време на кратко посещение.

"Кейт все още се лекува и се възстановява. Мисля, че бих отдал голяма част от нейния стрес директно на принц Хари и книгата. Мисля, че беше много трудно за нея и краля", казва експертът.

Очевидно принц Хари ще отседне в някакъв хотел, а не в някоя от кралските резиденции, както направи през февруари 2024 г., когато пристигна у дома след новината за тежкото заболяване на баща си.

„Надявам се кралят да го види [принц Хари]. Облекчението е, че тя [Меган] не идва. Тя живее в Америка с децата“, добави Пиърс, предаде glasnews.bg.

За последно бившата американска актриса беше в Лондон за погребението на кралица Елизабет II през септември 2022 г. А децата им принц Арчи и принцеса Лилибет Даяна посетиха родината на баща си през лятото на същата година, когато бабата на принц Хари отпразнува платинения си юбилей на трона.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Надя Драганчева от Тутракан
преди 1 седмица

Надя Николова Драганчева се казвам( Слона- Шафрантия) и живея в гр.Тутраканб7600 на ул.Панайот Хитов 5. Аз съм 72 годишна нимфоманка и съм тралала и кукуригу и всички знаят, че аз съм много психично болна.Аз си търся млад КОЧ,който да ме възкачва яко и аз ще съм неговата покорна къдрава ОВЦА. Бръсна си катеричката и се бръсна и между гърддите.Краката ми не си ги бръсна, за да са натурални с косми.

Откажи
Авраам бакалина
преди 1 седмица

Абе да са живи и здрави всички в кралското семейство, ама не виждам нищо актуално в тази новина. Не мисля, че на някой извън UK му пука за кралската фамилия. А ние в Абсурдистан си имаме къде, къде по интригуващи драми и комедии по върховете на властта.

Откажи