Край! Наталия Гуркова взе голямото решение

КСакво се случи със знаковата красавица

Край! Наталия Гуркова взе голямото решение | StandartNews.com

Наталия Гуркова обяви голяма новина, за която само загатваше в последните месеци. Мис България '98 криеше упорито какво точно прави, но изглежда, че момента е настъпил, пише Шоу Блиц.

Мнозина си мислеха даже, че най-вероятно красавицата отново ще се върне в телевизията като водеща на някоя лайфстайл рубрика. Да, ама не! Това, което тя е направила, няма нищо общо с малкия екран.

Преди броени минути самата тя обяви в профила си във фейсбук, че представя нов моден бранд, в който е вложила "много любов и енергия". Новината бе обявена и на официална пресконференция на Sofia Fashion Week 2023 и Мария Бонева.

"Приятели с радост и вълнение Ви представям най-новия ми дълго подготвян проект, в който вложих много любов и енергия! Когато страстта и модата се срещнаха, се роди QUEEN by NG - брандът, в който всяка жена може да открие подходящата за себе си визия! Елегантността, класата и практичността са водещи изисквания при създаването на колекциите ми, тъй като всяка жена заслужава да се чувства, и да изглежда, като кралица", пише щастливата Гуркова в социалните мрежи.

"Реших да създам свой собствен моден бранд, за да разкрия на дамите силата на женската красота и добрия стил. Колекциите ми съчетават атрактивните модели и женствените линии с актуалните модни тенденции. Изисканост, комфорт и безупречно качество са основните критерии при изработването на моделите ми.", признава Наталия.

"Много съм щастлив, че Наталия Гуркова създаде собствен бранд, тъй като самата тя е олицетворение на модата и естествената красота", споделя и пиарът на звездите Атанас Лазаров.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай