Край на опасния Меркурий, идват прекрасни 2 седмици

Време е да реализирате идеите, които досега не успявате

Край на опасния Меркурий, идват прекрасни 2 седмици | StandartNews.com

Който не е усетил спънките на ретроградния Меркурий през последните три седмици, може да се нарече галеник на съдбата. Но всички останали, които бяха налегнати от депресия заради безпаричие, провалени сделки и пътувания, както и трудности в любовта, вече могат да си отдъхнат. 

Планетата, която прави тези пакости, от днес вече започна да се движи на нормален ход. Затова и астролозите твърдят, че Февруари се очертава като много благоприятен месец за всички сфери на живота, особено за финансите и работата. Ще бъде светло и безпроблемно време. 

Няма да има петък, 13-и,

няма да има затъмнения, дори и магнитните бури ще са спорадични.

Използвайте ситуацията, за да получите нови знания, нова работа, да си направите дребни подаръци, да осмислите старите си идеи.

Ако искате да спечелите пари, няма по-благоприятно време тази година.

Имате време да помислите цяла седмица, защото през последните две седмици от месеца благополучието ще забърза хода си. Това е така, защото същият този Меркурий, който ни вбесяваше с препятствията, които си слагаше до днес, влиза в приятелския към него знак Водолей и заедно  водят към финансови върхове. 

Престоят в знака Водолей ще повиши творческата ни активност и ще даде възможност да направим скок към успеха и щастието

Разбира се, макар това да е най-благоприятният месец на годината, резултатите няма да дойдат, ако си стоите вкъщи и чакате успехът да ви намери. 

Затова е много важно отсега да поискате промяната и да вземете решение за  бъдещите си цели в живота. Второто нещо, от което се нуждаете, е да се вслушате в интуицията си - тя ще бъде много мощна, особено в сложни и извънредни ситуации. Третото условие е да се върнете към идеите, които са ви вдъхновявали по-рано, но сте успели да ги реализирате. Опитайте сега, може би условията са се променили и вече сте много по-подготвени за последствията.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай