Кръв на протеста на ЦСКА

Фен счупи носа на фоторепортер на "Стандарт", 8 са задържани от полицията

Кръв на протеста на ЦСКА | StandartNews.com

София. Стотици привърженици на ЦСКА се събраха за плануван протест на "Армията" срещу досегашните управници от фирма "Титан". Близо 400 фенове потеглиха на шествие от стадион "Българска армия" през Борисовата градина.

След като прекосиха Борисовата градина, те се отправиха към сградата на парламента. Екшънът се случи именно в Борисовата градина, където привърженик на червените счупи носа на фоторепортера на в-к "Стандарт" - Антон Чалъков.

От полицията засега заявиха за "Стандарт", че няма арестуван във връзка с побоя.

Чалъков беше отведен с линейка до Пирогов, където медиците му оказаха първа помощ.

Междувременно стана ясно, че осем души са отведени в столичното Първо РПУ за установяване на самоличност. Един от тях е пълнолетен, а останалите – непълнолетни.

След 15,20 ч фенове на ЦСКА блокираха бул. "Цариградско шосе" при спирката на Орлов мост. Няколкостотин души излязоха на пътното платно, където скандираха "вън боклуците от ЦСКА".

Полицейски кордон с щитове, маски и няколко кучета чакаха протестиращите фенове на ЦСКА на Орлов мост. След като феновете на футболния отбор приближиха, започнаха да замерват полицаите с бутилки, обиждаха ги и ги освиркваха, но не се стигна до сблъсъци.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай