Красавици се връщат в Би Ти Ви! Ето причината

С какво е свързано нашествието им

Красавици се връщат в Би Ти Ви! Ето причината | StandartNews.com

Най-нежната част от екипа на bTV отново ще се събере в ефир, а причината ще се хареса много на феновете пред малкия екран, пише Шоу Блиц.

Това ще се случи в предаването "COOLt" този уикенд, което ще отбележи и своя десети рожден ден със специален празничен брой. Отвъд празника обаче, красавиците, които ще напълнят студиото, със сигурност няма да оставят равнодушни зрителите пред телевизорите, защото това отдавна не се е случвало. Подготвят се и още неподозирани изненади!

В юбилейния брой ще бъде направен преглед на целия този период с помощта на първите водещи. Петя Дикова ще разкаже за своите спомени и емоции при старта на предаването преди да стане водеща на "Тази събота и неделя", а Поли Гергушева ще разкрие любимите си истории, свързани с нейни звездни гости.

В студиото ще влезе и още една красавица - Натали Трифонова, която всъщност ще посрещне Поли Генова, нейният първи гост като водеща на "COOLt" през 2020 г. Наскоро Поли посрещна своя рожден ден в Неапол, но не само това е причината за пътуването й до италианското градче.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай