Красавица в БМВ загина след сблъсък в автобус

Красавица в БМВ загина след сблъсък в автобус | StandartNews.com

31-годишна красавица от Сандански загина, след като се заби в автобус с румънски туристи край Симитли вечерта в събота. Вероника Ламбрева се прибирала към родния си град от София, където работела със сестра си. Около 21 часа започнала да изпреварва с БМВ-то си в участък без видимост и се ударила челно в автобус с 57 румънци. Вероника е дъщеря на известната лекарка в Сандански д-р Ламбрева. Имала е офис в столицата и се занимавала с европроекти.

От жестокия удар половината от колата е размазана, а аварийно-спасителните екипи на пожарната рязали купето, за да извадят тялото на загиналата. Заради жестокия удар се наложи близо 5 часа движението за леките коли да се отклонява по обходен маршрут, а тировете бяха спрени на шосето, като колоната им достигна 7-8 километра.

Двама мотористи намериха смъртта си на пътя в неделя. Първият моторист загинал, след като се натресъл в кола пред него на бул. "Цариградско шосе" в посока Пловдив около 9 ч.

Друг мотоциклетист е загинал около 12 ч днес на пътя Русе-Варна в района на Паметника на русофилите при челен сблъсък с автомобил.

В петък привечер пък в Лом загина пешеходец, който издъхна от травмите си, след като го блъсна кола. 70-годишен шофьор се движел с несъобразена скорост и не успял да спре пред внезапно навлезлия на пътното платно пешеходец М. Г ., на 57 години, от Лом.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай