Кралски секс скандал разтърси Испания, засенчи Англия

Всички гледат Летисия, подозират я в изневяра

Кралски секс скандал разтърси Испания, засенчи Англия | StandartNews.com

Секс скандал в кралски двор. Този път на мушката не е сапунката във Великобритания. Обширна статия за тайните в испанския кралски двор публикува лондонският в. “Таймс”. Става дума за раздуханата преди дни от жълти медии клюка за тръпка на кралица Летисия с бившия ѝ зет Хайме дел Бурго, който се изповядал в книга, че бил неин любовник, както преди брака ѝ с крал Фелипе VI през 2004 г., така и след това.

Но авторитетният лондонски вестник не подхвана историята, за да я раздуе още повече, правейки я така съвсем достоверна. А за да сложи акцент върху това кой е спретнал страхотния скандал, който сам по себе си е и прекрасен “розов роман” и чудесна “сапунка”.

Ами бившият крал на Испания Хуан Карлос - бащата на Фелипе VI и свекър на Летисия, бил завихрил разтърсилия Мадрид медийно трус в комбина с приближените си. И очертавайки ролята на бившия монарх в скандала, без да твърди, че всичко в него е истина, то “Таймс” дава безмилостно вяра на поговорката, че дим без огън няма, пише "Труд".

Книгата бомба, която според испанските медии е на път да взриви идилията в двореца “Сарсуела” в покрайнините на Мадрид - домът на кралското семейство, е издадена в Лондон и се казва “Летисия и Аз”. Главните герои са владетелката на Испания и 53-годишният сега адвокат и предприемач Хайме дел Бурго, който прави парещите си разкрития пред автора - журналиста Хайме Пянафиел.

 

Та в “изповедта” си прелъстителят твърди, че е имал дълга романтична връзка с някогашната блестяща телевизионна репортерка Летисия Ортис, която по-късно става кралица на Испания.

Според Дел Бурго, който е син на виден политик, любовната им история започва през 2000 г., преди брака на Летисия с Фелипе VI през 2004 г. Прекъсва за малко, но пламва пак като раздухан от вятъра на страстта неугаснал огън няколко години след пищната сватба.

На която Дел Бурго дори кумува на бившата си - бъдеща изгора, нищо, че тя го е зарязала точно когато той смятал да ѝ връчи годежен пръстен и да ѝ предложи да се омъжи за него. Трябвало да се случи на вечеря в баровския мадридски хотел “Риц”, но изненадващо охладнялата Летисия казала на кандидат жениха, че била срещнала мъжа, който наистина можел да промени живота ѝ.

На Дел Бурго не му трябва много време, за да разбере, че въпросният мъж е наследникът на испанската корона и естествено пръстенът остава в джоба му.

После Хайме Дел Бурго разказва, че от 2004 до 2010 г. връзката им се е превръща просто в “съучастническо приятелство”, но после любовта се преражда по-изпепеляваща от преди. Като “виновник” е хамак, по точно два хамака - един ден той отива на гости на Летисия в кралския дворец край Мадрид, тя е сама и се озовават един срещу друг върху двата люлеещи се кревата от въжета, опнати под верандата на басейна.

“Беше минало доста време, откакто бяхме за последен път сами, тъй като винаги, когато се срещахме по различни поводи след брака ѝ, бяхме заобиколени от много хора”, разказва Дел Бурго. И продължава: “Седнали един срещу друг в хамаците, ние се гледахме дълго мълчаливо, докато не я чух да казва “Знаеш ли колко много те обичам?!”.

Започват да се виждат често, правят секс до побъркване, кроят планове да избягат в Съединените щати. И дори започват да мечтаят да имат заедно дете - Летисия вече е майка на дъщерите ѝ от Фелипе Леонор и София. Година по-късно, през 2011 г., връзката приключва, като решение е взето “внезапно” от кралицата, която звъни на любовника си и му казва: “Не можем да продължаваме да се виждаме!”.

Дел Бурго разбира, че това е краят и сякаш за да си отмъсти, се жени за сестрата на Летисия - Телма Ортис, която познава добре покрай кака ѝ и с която се развежда през 2014 г.

Интересен е отговорът на Хайме дел Бурго на обвиненията срещу него в лъжи на милионите поданици и фенове на кралица Летисия, които се чувстват засегнати от “неверните твърдения” в написаната под негова диктовка книга. “Запазих като доказателство много снимки от времето на нашата любов, видеоклипове и SMS-и”, отговаря на първо време в социалните мрежи адвокатът, сякаш да се защити.

Но когато е буквално заринат от призиви: “Ха, покажи ги де тези доказателства!”, той пуска в социалната мрежа Х селфи без дата, което кралицата на Испания най-вероятно е направила в тоалетната си по време на една от нейните бременности - Леонор е родена през 2005 г., а София през 2007 г.

На снимката съпругата на Фелипе VI e с надут корем и е загърната в черна пашмина (вид шал - бел. ред.), а текстът към селфито е: “Любов. Нося твоята пашмина. Така те чувствам до себе си. Грижи се за мен. Защитавай ме. Броя часовете, докато се срещнем отново. Да се обичаме. Да се махнем оттук. Твоя”.

Кралският двор отказва коментар на хода на Дел Бурго, а броени часове по-късно селфито е изтрито от неговия акаунт.

Но каква е причината, според “Таймс”, бившият крал на Испания Хуан Карлос да забърка страхотния компромат срещу снаха си, който удря безпардонно и собствения му син? “Това е още една организирана кампания срещу Фелипе”, казва пред “Таймс” главният редактор на мадридския всекидневник “Ел Мундо” - Федерико Хименес Лосантос, добавяйки: “Кръговете около Хуан Карлос са тези, които подклаждат скандала”.

След това британският вестник обяснява, че навремето Хуан Карлос бил посрещнал студено Летисия, която не е от благородническо потекло, а освен това, когато се била хванала с Фелипе, тя била и доста палава. Нещо повече - ексмонархът ѝ бил вдигнал мерника, тъй като благодарение на блестящата си интелигентност впоследствие си била извоювала много власт в кралския дворец и лично над мъжа си.

Но най-важното - Летисия била в основата на “заточението” на бившия крал в изгнание в Абу Даби след забърканите от него любовни афери. Като за прокуждането на Хуан Карлос от Мадрид, според “Таймс”, снаха му дори била ангажирала стария си приятел - премиера на Испания Педро Санчес.

А що се отнася до отношенията на Дел Бурго с Фелипе VI, то той твърди в “Летисия и Аз”, че по едно време двамата били станали много близки приятели, като кралят му разказвал за семейните си проблеми и дори веднъж го бил помолил за съвет как да укроти кралицата, обземана понякога от странни терзания.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай
2 Коментара
Verona
преди 2 дни

Добър ден на всички, искам всички да знаят за д-р Огунделе, страхотен заклинател, който ми върна приятеля (съпруга) в рамките на 24 часа със силите си, приятелят ми ме остави за 2 години, за да бъде с друга жена, миналата седмица бях запознах с д-р Огунделе, след работата му гаджето ми се върна у дома. Казах на д-р Огунделе, че ще споделя добрата новина, за да знаят хората за него, ако имате проблеми с връзката, живота или болестта, свържете се с него на неговия WhatsApp или Viber: +27638836445. Този човек е силен и истински. Неговият уебсайт: https://globalhelperman.wixsite.com/ogundeletempleofsolu Съжалявам, ако този пост ви обижда, просто се опитвам да оценя човек, който донесе щастие на семейството, брака и работата ми. Верона.

Откажи