Коя е годеницата на Данчо от "Фермата"

Зрителите чакат с нетърпение дамата да се появи в риалитито

Коя е годеницата на Данчо от "Фермата" | StandartNews.com

Фото Инстаграм

Зрителите на "Фермата" чакат с нетърпение да видят годеницата на фокусника и общински съветник от Габрово Йордан Белев. Както стана ясно, Иван и Андрей загатнаха, че въпросната дама може да се появи в риалитито и или да се бие за мъжа си с актрисата от „Скъпи наследници“ Даяна Ханджиева, с която Данчо открито флиртува в ефир, или да му върне годежния пръстен, който той й сложил на ръката миналото лято.

Половинката на Белев се казва Камелия Ноева. Брюнетката е манекенка и певица, участвала във втория сезон на "Мюзик айдъл". Изглежда, че дамата е адкси огорчена от действията на годеника си, съдейки по постовете й в социалните мрежи. 

"Здравей, мило мое инста дневниче. Ти, дигитална съкровищнице за хубави моменти, красиви одежди, перфектни тела и кожи, слънце, пясък и вълни, вкусна храна, далечни дестинации и примери за съвършени двойки, искам да ти кажа нещо. Благодаря, че те има в този ти вид, но е време за малка доза реалност в пастелния свят на "Мечетата с нежни сърца", за разнообразие и баланс. Има дни като днешния, сиви, дъждовни, сгушени между четири стени с купичка топла градинарска супа; има дни като изминалата сряда - привидно слънчеви навън и разрушително черни отвътре, пропити със сълзи и марково уиски, свличащи се на земята агонизиращи и изтощени от глад тела, но преродени с музика в разгара на нощта. Вероятно се питате какво е общото между всички тези думи, чувства и снимката, ами толкова е просто - две хубави ръце. Понякога те се казват Лили, понякога Ели, понякога Нора, понякога Ани, понякога Вики, понякога Мария, понякога Меги, понякога Нани, понякога Ива, понякога Жани, понякога Хриси, понякога Марти, понякога са анонимни, понякога са глас, понякога съобщение, но винаги подкрепящи! Да, жените можем да бъдем опора една на друга и без да го търсим и без да го искаме, то просто се случва. Магия", написа Камелия в Инстаграм. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай