Четвъртък,

Кой спаси близките на Влади Въргала от Украйна

От: Агенция Стандарт -
7289
Кой спаси близките на Влади Въргала от Украйна
A
A
A

Актьорът и режисьор Владислав Карамфилов, известен повече като Влади Въргала, изживява болезнено конфликта в Украйна. От там са успяли да избягат неговите роднини и от 1 март всички те са заедно в софийския му дой.

"Имам брат, не кръвен, той е син на човека, който ме отгледа - втория съпруг на майка ми. С Костя сме едно семейство. Той е с 3 години по-голям от мен и има българско и украинско гражданство. Съпругата му Нашата е украинка. Има близначки - София и Анастасия, те са с двойно гражданство.

Когато започна цялото безумие, тревогата за част от твоето семейство е нещо, което обзема всичките ти сетива и изведнъж преживяваш нещата все едно си там. Бяхме постоянно във връзка. Брат ми остана там доброволно, по негов личен избор. Искам да благодаря на Борис Борисов, културното ни аташе в Румъния, благодарение на него семейството на брат ми стигна в България", изповяда се Въргала в ефира на bTV.

"Когато се прегърнахме, не мога да ви опиша колко силен и нищожен едновременно се почувствах. Трябва ли да стане война, за да проявим човешката си страна?!? За съжаление, нищо не зависи от нас, зависи от тези, които играят картите. Ние, обикновените хора, само можем да бъдем курбан, жертви", добави Въргала.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com