Кой печели "Маскираният певец" 3

Повече от половината маски в шоуто вече са свалени

Кой печели "Маскираният певец" 3 | StandartNews.com

Повече от половината маски в "Маскираният певец" са свалени, а за победа останаха да се борят най-добрите. Хора от кухнята на шоуто разкриха пред наш репортер, че победителят в шоуто вече се знае. 

Продуцентите вече са поставили картите на масата и знаят коя маска след коя отпада. Вече са си избрали и фаворит за спечелване на формата. Твърди се, че победител в "Маскираният певец" ще бъде "Самураят", за чиято маска се крие Алекс Георгиев от "Гласът на България". До този моемнт никой от панелистите не е посочил неговото име. 

Вероятно не са го разпознали, тъй като не е толкова популярен, но е твърде възможно и така да им е наредено "отгоре". Нашият източник твърди, че участието на Алекс във формата на Маги Халваджиян не е случайно. Човек от клана на известната арменска фамилия е мениджър на певеца и благодарение на него става един от участниците в третия сезон на забавното шоу. 

В предаването, освен Самураят, са все още Носорогът, Гъбарко, Камъкът, Госпожицата. За всички е ясно, че Госпожицата е Сантра, Носорогът - Миро, за Гъбарко има предположения за Михаела Маринова и Крисия Тодорова, а съвсем скоро ще ви разкрием и самоличността на Камъкът, която много ще ви изненада.

Силен ли е имунитетът ви? Вижте как да разберете!

Всички любопитни новини са тук!

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай