Кой ще спечели "Капките"

Прогнозата на „Стандарт“: Христо Гърбов ще е големият победител

Кой ще спечели "Капките" | StandartNews.com

Христо Гърбов, който години наред събираше овации в „Комиците“ и „Столичани в повече“ по Би Ти Ви, а после даде, каквото успя, и в провалилия се проект „Дъ шоуто“, най-после пристана на Нова телевизия. Изключителният актьор, започнал кариерата си на малкия екран в недостижимата и досега „Улица“ на Теди Москов по БНТ, е голямата звезда в „Като две капки вода“.

Който знае на какво е способен Гърбов, едва ли има съмнение, че той като нищо може да бъде победителят в сезон номер 11 на Маги Халваджиян. Жрецът на Мелпомена е имитатор от много висока класа – наред с драматичните роли в спектаклите и филмите. А като оцвети превъплъщенията в „Капките“ с неповторимото си чувство за хумор, резултатът ще е гръмотевичен, а конкуренцията – туширана.

Зрителите и досега говорят за виртуозното изпълнение на Гърбов в дует с Валентин Танев в страхотния спектакъл „Фенове“, който Иглика Трифонова постави по едноименната прочута пиеса на Елин Рахнев. Световният режисьор Иржи Менцел, в чието култово представление „Вечеря за тъпаци“ Гърбов блести от десетилетия в Сатирата, неведнъж споделя приживе в София, че рядко е срещал подобна дарба за влизане в чужда кожа. 

Другите актьори в „Капките“ – Христо Петков /"Дяволското гърло", "Отдел Издирване", "С река на сърцето"/ и Владимир Михайлов /“Братя“/, също никак не са за подценяване. И двамата имат страхотни гласове и убедително присъствие. Димо Алексиев и Ралица Паскалева, които излязоха от сериала „Откраднат живот“, за да станат водещи на „Игри на волята“, ще пеят само дуети. Голямото шоу стартира тази вечер, 19 февруари, от 20 часа по Нова телевизия. Всяка седмица в неделя – така се нарича и сезонът.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай