Кой готви на Деси Банова баница и палачинки

Когато мога, точа кори за семейството си, признава хубавицата

Кой готви на Деси Банова баница и палачинки | StandartNews.com

"Влязох в предаването "Хел Китчън" с единствената идея да популяризирам каузата на УНИЦЕФ като лице на Нова тв и като майка, тъй като винаги ми е била близка благотворителността. Веднага се отзовах на поканата на продуцента Витомир Саръиванов, тъй като в благотворителния сезон на "Като две капки вода" не пожелах да вляза, защото не мога да пея." Това каза пред "България днес" Деси Банова, жената до президента Росен Плевнелиев.

"Реших, че да се даде гласност за деца, на които искаме да помогнем, е много по-лесно в това предаване, отколкото, когато говориш за проблемите сериозно. Излязох от зоната си на комфорт и не съжалявам, предизвикателство е да участваш в този сезон", споделя Деси.

Тя обича да готви всеки ден за семейството си. "И двамата обожаваме гръцката кухня. Той обича много и тестените изделия - баници, палачинки. Когато мога, точа кори, но невинаги имам време. Все пак готвя за всички, като се съобразявам кой какво обича и какво не".

Банова признава, че е научила много от шеф Виктор Ангелов. "Наистина е така. Самото шоу е голямо предизвикателство, с много неща се сблъсках за първи път и ми е много интересно".

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай