Събота,

Кой е новият панелист в "Маскираният певец"

От: Агенция Стандарт -
286
Кой е новият панелист в "Маскираният певец"
A
A
A

Алекс Раева е панелист детектив в третият сезон на „Маскираният певец“, което започва тази събота в 20.00 часа по Нова. Тя ще има тежката задача да разгадава уликите, да разпознава гласовете и движенията на маските, като дава своите предположения кой се крие зад тях.  

„Голямата новина е, че Марта Вачкова, която е със страхотно чувство за хумор, ще е детектив в панела. Не знам как ще се удържим да не умрем от смях с нея. Миналата година аз влязох без никаква подготовка. Естествено, след първия лайф изгледах всичко. Но предпочитам реакцията ми да е естествена и натурална и да не се влияя от хората, които ни пишат. Любопитното е, че в този формат и зрителят е ангажиран. Когато си на живо, чуваш гласа много по-добре, но не можеш да го огледаш добре. Не ни съдете строго! Ние сме там да ви помагаме, но понякога и да ви объркваме! Това е молбата ми към зрителите на „Маскираният певец“, споделя пред Гала в „На кафе“ Алекс Раева.

„Азис изважда много подробности, които повечето хора не знаят. Отново имаме 14 маски и Кремена ще се е развихрила. Изумителни са костюмите и дори първите минути гледам основно тях. Много усилия коства да се създадат и е безкрайно трудно да се носят и да пееш с тях. Маските са изключително изолирани. Различни гримьорни и никакъв достъп до тях. От различни места се влиза и не може да видиш нещо специфично, което да ги издаде. Винаги съм се чудела, ако мен ме поканят да съм маска, как го криеш това от роднините“, разсъждава очарователната панелистка.

„Прекарах лятото наведена над малката принцеса Лиа и тенът ми е от автобронзант по краката и ръцете. Коремът ми е бял. Моето дете се оказа момче в женско тяло. Наслаждавам се на майчинството. Отидох да живея около Благоевград, но искам да успокоя приятелите си, че това е моментно. Не съм спряла да живея. На 22 септември на сцената на Sofia Summer Fest предстои една стендъп комедия, благотворително комедийно шоу, която се казва „Stand up for Sisterhood“. Това е шоу за сестринската подкрепа. Събрали сме се четири готини жени и аз. Те са майсторки в създаването на текст. Повечето са журналистки, писателки и редакторки – Гери Турийска, Оля от „Оле, мале“ и другите две, сериозни комедиантнки, които ме респектират и ще трябва да дам максимума от себе си на сцената. Каузата на това шоу е да помогнем на повече българки да се учат и да се развиват, да преследват мечтите си и де не се страхуват от провалите си. Искаме повече жени да се припознаят“, споделя певицата за плановете си да се качи отново на сцена.

„Аз имам жесток тренинг в плаването и то с малки платноходки, но тази година, след повече от 20 качвания на лодка, преживяхме с мъжа ми и моите най-добри приятели брутално вълнение с вълни от 6-7 метра. Случи се на Цикладите и попаднахме на много силен вятър, който разбуни морето. Обикновено не пътуват по това време, но има и такива като нас, които искат да минат бързо по един маршрут и да стигнат до едни прекрасни острови. Нашият капитан Сашко Спиридонов, който е брат на Катето Евро, е смело сърце и ни прекара през бурята. Аз съм с рефлукс и сигурно повърнах повече от 30 пъти и отслабнах с четири килограма. За първи път се връщам от лодка отслабнала. Това е положителната част от историята. Прекарах времето си долу в каютата, тъй като горе те заливат вълните. Не можеш дълго да издържиш на палубата. Високи 7-метрови вълни и ти си ту горе, ту долу. Но по едно време започнах да пиша предсмъртно писмо на детето ми. Всички пасажери не си говорихме един ден след случилото се. Всеки си правеше преоценки на живота, размисли, благодарности, извинения и гледахме в една точка. Пак бих го преживяла, тъй като това е един от онези разтърсващи моменти, катарзиси, в които наистина оценяваш живота и си благодарен след това“, разказва Алекс за ситуация от лятото, в която е била на косъм от смъртта.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички