Кой е Ергенът? Пикантни разкрития от майка му

Виктор всъщност билб доста влюбчив

Кой е Ергенът? Пикантни разкрития от майка му | StandartNews.com

Виктор Стоянов много бързо се превърна не само в най-желания, но и в най-одумвания ерген в държавата заради участието му в едноименното шоу по bTV. Освен с чар и обаяние "Ергенът" блести и с много лични качества и успехи, които излязоха наяве по време на участието му в емоционалното шоу "Търси се".

Във видео, пълно е непознати до сега откровения, майка му – Росица разказа, че Виктор от малък е много самостоятелен и макар че има двама братя, винаги е бил опората в семейството.

"Той има уникално чувство за справедливост", заявява тя. "Виктор е имал три сериозни връзки през живота си – веднъж влюби ли се, за него всички други жени изчезват", споделя майка му.

"Благодаря, че винаги ме е уважавал, че винаги ме е допускал до себе си и че продължава да се променя и да се развива", допълва тя.

Самият "Ерген" също разкри много лични неща за себе си и призна кои са най-неприятните черти в характера му.

"Кофти черта на характера ми е, че в такъв момент забравям близките си, за което ужасно много съжалявам", допълва той.

"Аз съм адски ревнив човек – аз имам много силно развито чувство за собственост. Ужасен характер съм. Естествено е да те е страх някой да не ти открадне човека, в когото си влюбен, да не го загубиш. За да не го изпитва човек, може би е нужно да има и други източници на щастие - освен човека, в когото е влюбен. Не съм перфектен в никакъв случай, не съм мъжът-мечта – със сигурност имам много трески за дялане", споделя той.

"Имам много голям дефицит на търпение, ужасно нетърпелив съм", признава Виктор.

Виктор е спортист от ранна детска възраст. Най-младият национален състезател по гребане. Нелеп инцидент обаче го изкарва от спорта. На лагер той чупи прешлен, налага се тежка операция и продължителен период за възстановяване. Няколко години търси себе си и се лута, но приятелите и любовта го изкарват отново на светлата пътека на живота. Днес той е фитнес инструктор и отново спортът владее дните му.

"Стана ми трудно да изляза някъде и да не бъда забелязан или разпознат", каза Виктор. "Аз никъде не играя роля – през цялото време се стараех да бъда себе си", споделя той за участието си в "Ергенът".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай