Ковид-19 глътна 100 милиона на „Бродуей“

Затвориха временно всички паркове „Дисниленд“

Ковид-19 глътна 100 милиона на „Бродуей“ | StandartNews.com

„Бродуей“ затвори врати. Театрите в Манхатън вече не работят и се очаква представленията да бъдат възобновени на 13 април. 31 мюзикъла и пиеси няма да бъдат реализирани, включително редица премиери. Очаква се „Бродуей“ да изгуби над 100 милиона долара заради извънредното положение.

Коронавирусът удари и най-големите увеселителни паркове в света. От Дисни обявиха, че временно затварят „Disneyland Park“, „Disney California Adventure“, „Walt Disney World“, „Disneyland Paris“ и „Disney Cruise Line“ в опит да преборят разпространението на Ковид-19. От компанията обещаха да плащат на служителите си през този период и се очаква всички да се върнат на работа в края на месеца. Хотелите в „Disneyland Resort“ остават отворени до 16 март, за да имат възможност гостите да си пренаредят пътуванията. Хотелите в „Disney World“ и „Disneyland Paris“ за момента няма да се затварят. Магазините и ресторантите „Disney Springs“ и „Disney Village“ също остават отворени за сега.

Увеселителните паркове на „Юнивърсъл Студиос“ в Холивуд и Орландо също затвориха врати до края на месеца. За сега хотелите им остават отворени заедно с атракцията „Universal CityWalk“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай