Коцето Калки между две жени

Коцето Калки между две жени | StandartNews.com

Коцето Калки е може би единственият мъж в България, който успява да балансира успешно между две дами. Зъболекарят музикант е щастливо бракуван за д-р Жозефина Георгиева и щастливо отглежда сина си от друга жена. Наследникът на Калки е почти на две години, но той пази в тайна името му. Засега всички по-близки го наричали Лама Тео. Коцето ще обяви официално как се казва сладурът на бенефиса си на 9 декември във Военния театър. С концерта, в който той ще преплете философията си за живота, вселената и всичко останало, Калки ще отбележи 50-ия си рожден ден. Момченцето ще е главният герой в сценария, чието действие ще се развива 100 години напред в бъдещето - през 2113 година. "Тогава той ще е на 101 и ще разказва какво се е случило преди", казва Коцето. Спектакълът ще прерасне в музикален филм.

Дори да признава, че съпругата му Жози, с която са заедно от 26 години, трудно приема деликатната ситуация и че известно време са ходели на психолог, Коцето открива трудностите другаде. Майката на детето му живее на Черноморието и на него му се налага да пътува дотам. "Харесвам енергията на вълните, край тях съм заченат и аз. Но това е свързано с много пътувания. Да балансираш не е лесно. Ако някога сте карали водни ски, бихте могли да си представите. Има опасност да потънеш, да паднеш напред или назад. Трябва да следваш много бързо това, което ти предлага животът", сподели Коцето в "Преди обед". Все пак той иска скоро малчуганът и майка му да се преместят в София. "Това е голяма школа и за трима ни. И в момента има много неща за доизясняване. Приемам пребиваването ни на земята като голямо училище. Човек трябва да попада в различни сложни емоционални ситуации, да се стреми да реагира адекватно и да се учи от грешките си, защото да не се греши е невъзможно", разсъждава Калки.

Коцето много копнеел да има дете. Известно време обмислял варианта за сурогатно майчинство, но Жози го убедила, че сегашният вариант е по-добър. Калки иска да има още наследници. Идеално за него би било, ако е баща на 12 малчугани. "Средното индийско семейство има между 10 и 12 отрочета. За тях това не е нещо необичайно. А българите намаляваме, така че трябва да се помисли", обяснява певецът.

Коцето вярва, че съдбата контролира срещите в живота. Преди много години той се качва в планината на Великден и се зарича да бъде ученик на Вселената. Оттогава в живота му се случват различни и странни неща. "Ако човек поеме този път, трябва да бъде много наблюдателен към това, което му се случва", обяснява той. Инцидент белязва запознаването с "другата" жена. Тя трябва да участва в негов проект, но точно преди първата им среща я блъсва автомобил и влиза в болница. За радост всичко се разминава леко. Именно след това Калки пресича пътя й.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай