Котка спаси дете, попречи да падне от балкона

Писаната попречила на хлапето да се качи на парапета

Котка спаси дете, попречи да падне от балкона | StandartNews.com

Домашната котка спаси дете, като му попречи да се изкачи на парапета на балкона. Видеото от инцидента е публикувано в Twitter от служителя на Индийската горска служба Судха Рамен.

На кадрите се вижда малко дете, което стои на балкона и се опитва да се изкачи на парапета, хващайки се за него. До него има домашна котка, която нежно поставя лапата си върху ръката на детето, за да му попречи да изложи живота си на опасност.

Видеото има над 180 хиляди гледания и над 21 хиляди харесвания. Потребителите на социалните медии нарекоха котката ангел-хранител на детето. Много от тях разкритикуваха бащата на детето, който очевидно е заснел видеото. В края на записа се виждат краката на мъжа.

„В първите три или четири секунди котката гледа изпиаттелно бащата на детето и сякаш пита: защо не го спреш?“, пише в един от коментарите.

По-рано беше съобщено, че в Бразилия улична котка разсея разгневено куче и спаси живота на дете. Записът показва, че преследвайки я,  кучето е забравило детето и е изтичало от другата страна на пътя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай