Коронавирусът отмени „Коачела“

Култовият музикален фестивал бе отложен за октомври

Коронавирусът отмени „Коачела“ | StandartNews.com

Култовият музикален фестивал „Коачела“ е бил преместен от април за октовмри заради разпространението на коронавируса, предадоха от „Variety“. За момента няма официално изявление от организаторите, но анонимни източници споделят, че отлагането е било неизбежно заради увеличаващата се паника из развлекателната индустрия. През април сцената на „Коачела“ трябваше да оглавят новосъбралите се „Rage Against the Machine“, Травис Скот и Франк Оушън. Твърди се, че организаторите вече преговарят с всички изпълнители за появата им през октомври.

Отложен за октомври е и фестивалът „Stagecoach“, който трябваше да се състои седмица след „Коачела“ на същото място. На едно от най-големите кънтри събития трябваше да пеят Кари Ундеруд, Ерик Чърш и Томъс Рет. Следващото отменено събитие е „Winter Music Conference“ в Маями. Шоуто беше планирано от 16 до 19 март, но сега минава в графата „неопределено време“.

От „Пърл Джем“ също са отменили турнето си в Северна Америка. Музикантите трябваше да обиколят САЩ и Канада през март и април, но са отложили обиколката. Лятното им европейско турне обаче засега е насрочено да се състои по график.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай