Колко печелят трите диви на „Форбс“

Тейлър Суифт, Бионсе и Риана конкурират банковите сметки на мъжете в шоу бизнеса

Колко печелят трите диви на „Форбс“ | StandartNews.com

Трите шоу диви на „Форбс“ за 2019-а са една от друга по-атрактивни в живота извън сцената.  Тейлър Суифт, която е най-високо платената знаменитост в света за миналата година, през 2019-а заработва 185 милиона долара - още преди да навърши 30. Тя започва да свири на китара в началното училище, тогава вече съчинява и песни. Историята й е на музикална Пепеляшка – пяла пред кафене на улицата, а покрай нея минал собственик на звукозаписна компания и останал очарован. На 17 пуска първия си албум – само с авторски парчета. Има три „Грами“-та и BMI Pop Awards, присъждана досега само на Майкъл Джексън. Песента й I Don’t Wanna Live Forever в дует със Зейн Малик за „50 нюанса сиво“ разби всички класации.

Втората най-богата американка е Бионсе – за 2019-а е спечелила 81 милиона долара. 38-годишната красавица от Тексас от дете е по конкурси. На 16 влиза в Destiny’s Child, а на 22 започва солова кариера. Днес е майка на три деца от рапъра Джей Зи и собственик на 20 статуетки „Грами“.

Риана от Барбадос притежава над 600 милиона долара, но е нещастна в любовта. Първият си хит записва едва на 17 – „Pon de Replay“. В гимназията играе в любителски спектакли, но все пак избира музиката. Следват 8 албума и 8 награди „Грами“. Тя е посланик на Англия в Барбадос.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай