Кои заклети холивудски ергени станаха бащи над 50

Стив Мартин посрещна първородната си рожба на 67

Кои заклети холивудски ергени станаха бащи над 50 | StandartNews.com

Кои са холивудските мачовци, които дълги години бяха заклети ергени, но през втората половина от живота си запяха друга песен и се превърнаха в грижовни бащи?

Любимецът на дамите Хю Грант беше известен със своите романтични авантюри на екрана и в живота, и дори беше замесен в секс скандал. През 2011-а той неочаквано стана татко на 50. Първородната рожба на актьора ражда колежката му Тинглан Хонг, която го ощастливява с дъщеря. След това Хонг ражда още веднъж, този път момче. Интересното е, че почти едновременно с появата на второто бебе, друга любима на Грант - продуцентка Анна Еберщайн, също го изненадва с отроче, отново син. През 2018-а актьорът окончателно загърби дивото си минало и поиска ръката на Еберщайн. Сега двойката има общо три деца.

Ричард Гиър също посрещна първородната си рожба на 50. "Изобщо не съжалявам, че станах баща толкова късно. Ако бях по-млад, щях да продължа да търся своя път в живота, да се тревожа за развитието на кариерата си. На 50 вече съм напълно готов да се посветя на отглеждането на друг човек", признава той. Синът на звездата - Хоумър Джеймс Гиър, е роден през 2000-а и е от втората му съпруга, актрисата Кери Лоуъл. През 2013-а двойката, живяла заедно повече от 10 години, се разведе, но Ричард все още участва активно в живота на сина си.

Другият дългогодишен любимец на дамите Джордж Клуни стана баща на 55. Той и половинката му Амал се венчаха през 2014-а и посрещнаха първородната си рожба през 2017-а. Адвокатката роди близнаците Александър и Ела. Клуни дълги години се кълнеше, че не възнамерява някога да се задоми.

По същия начин размишляваше и Куентин Тарантино. Култовият режисьор стана баща едва тази година през февруари на 57. Той и 36-годишният израелски модел Даниела Пик се венчаха през 2018-а. След раждането на наследника Тарантино дори започна да обмисля пенсионирането си, защото работата му пречила да прекарва достатъчно време със семейството си.

Първенецът в тази класация несъмнено е Стив Мартин, който стана баща на 67-годишна възраст. През 2012-а съпругата му Ан Спрингфийлд, която по това време е на 41, роди момиче. Двойката успя да се покрие от папараците и пресата така и не успя да разбере подробности за щастливото събитие.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай