Вторник,

Кои са най-мързеливите зодии

От: Агенция Стандарт -
A
A
A

Всеки има нужда от време на време да се скатае и да си отпочине малко. За някои обаче мързелът е пословичен. Кои са представителите на зодиака, които оглавяват класацията в това отношение?

Близнаци

Не можете да разчитате на техните обещания, защото те постоянно променят лицата си. Може да сте говорили с единия близнак и той да ви е дал думата си, но после другия близнак да се отметне. Ако попаднете в подобна ситуация, ще е много трудно да се справите с възникналия проблем, защото представителите на тази зодия ще твърдят, че не са обещавали нищо и са невинни до доказване на противното.

Рак

Обикновено работят с желание, но когато го изгубят, става страшно. Понякога е трудно да накараш Рак да свърши някоя задача. Разбира се, не само слънцето, но и другите планети влияят върху желанията на зодиите за работа. Обикновено раците може да ги мързи и да се справят по-бавно със задачите, но всъщност са изпълнителни и отговорни.

Лъв

Когато лъвът е демотивиран, положението е страшно. Мързелът му може да бъде пословичен. Ако един път попадне в комфортната си зона на лентяйство и живот, трудно можете да го стимулирате да работи здраво отново. Обикновено спазва ангажиментите си, но винаги имайте едно наум, защото царят на животните си знае своето.

Везни

Представителите на тази зодия са амбициозни, но взимат трудно решения и са безкрайно колебливи, пише "Монитор". Веднъж щом загубят ориентацията и отправната си точка, го обхваща страхотна летаргия. Често те имат нужда от пътеводител, който да ги напътства и дава идеи, мотивация и стимул. Везните обичат живота, така че лесно могат да се разсеят от работата.

Тагове: Зодиак Мързел

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички