Кога тръгва "Братя" 2

Гответе се за началото на пролетта, каза продуцентът Краси Ванков

Кога тръгва "Братя" 2 | StandartNews.com

Новите епизоди на крайно нашумелия сериал "Братя" ще се завъртят по Нова телевизия в началото на пролетта, обяви в "Събуди се" продуцентът на криминалната сага Красимир Ванков. Първият сезон с участието на Калин Врачански, Владимир Михайлов, Йоанна Темелкова, Стойо Мирков, Искра Донова, Деляна Хаджиянкова предизвика фурор, който мотивира екипа да започне работа по продължение, преплитащо отново драмата и любовта. 

„Всички сме много щастливи и благодарим на аудиторията, че възприе и припозна развитието на сценария по начин, по който и ние много искахме. Това ни даде стимул и енергия да работим по втори сезон. Накратко успехът е комбинация от добра история и невероятен каст, защото участват много талантливи актьори и се получи много добра спойка между тях. Във втори сезон отново ще преплетем криминалната история с драмата, но ще добавим и нотка мистерия. Любовта няма да отсъства, но историята ще прилича на пъзел, който зрителите стъпка по стъпка ще трябва да подреждат“, разкри Краси Ванков.

Снимките на сериала текат усилено. Те започнаха на 8 януари, като дори минусовите  градуси не спряха екипа да действа под открито небе. В последната серия на първия сезон пред очите на двамата враждуващи братя избухна колата с любимата им жена Лора, която бе бременна. През март се очаква да стане ясно дали Лора е жива и на кого е бебето, с което бременна. Ники Илиев отново е сред режисьорите на терена.  

Калин Врачански, който също беше в студиото на Нова, пък сподели, че няма търпение да възстанови ритъма си на живот, въпреки че динамиката му преди пандемията е била наистина зашеметяваща. Както се знае, актьорът е на път да се ожени за изгората си Александра, въпреки че никога досега не е признавал, че е фен на брака.         

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай