Вторник,

Кобрата на нокти за Андреа! Какво се случва

От: Редактор -
39611
Кобрата на нокти за Андреа! Какво се случва
A
A
A

Кубрат Пулев и Андреа се разделиха преди повече от две години, той вече има две деца от новата си половинка Розали Петрова, но твърди, че още уважава и държи на Андреа като човек и приятел.

Всъщност певицата заяви същото неотдавна и обясни, че е наясно с това, че Кобрата отдавна не й е мъж, но приятел и близък ще й остане завинаги. Тревожен обаче е фактът, че докато Пулев си продължи живота, Андреа не спира да цикли. Тя не се докосва и дори не поглежда друг мъж, а напоследък започна да прави странни неща, които явно притесниха и самия Кубрат.

Близки до боксьора разкриха, че Пулев сериозно се разтревожил за психиката на бившата си, защото донякъде чувствал вина към нея. Причината е, че Андреа не спира да се рови в миналото и пред цяла България, по нощите, вместо да спи, издирва свои стари видеа от Тубата и ги пуска в мрежата едно след друго.

"Хубави са тези клипчета, но са отпреди двайсет години. И хората така мислят, и аз така мисля - това е малко налудно. И се тревожа за нея, защото е добър човек по душа", коментирал Кубрат пред приятели. Като не криел, че ще се зарадва искрено в деня, в който Андреа обяви, че е влюбена отново и има нов мъж до себе си, пише сайтът Разкрития.


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com