Клуни мечтае за деца

Клуни мечтае за деца | StandartNews.com

Амал пристигна в Италия за сватбата, чака годеника Джордж

Джордж Клуни е готов да бъде баща и няма търпение да гушне първородната си рожба, доверяват негови приятели. "Досега той смяташе, че няма да има наследници, но след като срещна Амал, е готов за семейство. Клуни е толкова щастлив, че тя се появи в живота му. За пръв път в живота си откри жена, за която иска да е майка на децата му", казват близките му.

Адвокатката Аламудин е от семейство, в което всички са в много топли отношения и д-р Рос бил очарован от това. Родителите му Нина и Ник направо се побъркали от мислене какъв оригинален подарък да направят на бъдещата си снаха и накрая решили да й дадат ключ от дома им в Кентъки.

Амал вчера пристигна в Италия и беше засечена от фотографи на летището в Милано. Тя беше в компанията на майка си Бария. Британката от ливански произход ще прекара времето до церемонията с майка си във Венеция.

Вероятно днес ще пристигне и младоженецът Клуни. 53-годишният актьор се е заканил да застане зад бара по време на купона след венчавката. Той е известен като много добър барман и ще бърка вещо коктейли.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай