Висш пилотаж! Ето къде стават най-добрите партита

Какво предлагат елитните клубове

Висш пилотаж! Ето къде стават най-добрите партита | StandartNews.com

Излезе класация за най – елитните нощни клуба в света. Тя е на страницата DJ Tech Reviews. Оказва се, че тяхните местонахождения преобладават предимно в Европа.

Нощните заведения, които уебсайтът е наредил на почетната стълбичка – топ 7 са подбрани по такъв начин, че да се погрижат за най – изтънчените вкусове в сферата на всякакъв тип музика пускана от DJ. Можете да избирате от приятна, лежерна вечер с подбрана плейлиста, до Рейв парти.

Нощните заведения са в различни точки на света.

Следващия клуб, за който ще ви разкажем е Pacha в Ибиса:

Клубът е създаден през 1973 година и е най – доминиращата клубна марка в света. С огромна репутация и ненадминат стил. През тази година Pacha празнува своята 50 годишнина.

Много хора свързват Ибиса точно с този клуб. Pacha e любимо място, както за местните, така и за туристите, които са от цял свят и идват на острова в Средиземно море специално заради него.

Клубът може да се похвали с невероятни списъци и е каймакът на всички световни DJ-и, като бива ремонтиран през зимата на 2021/2022 година. Можете да направите едно пътешествие преминаващо през ъндърграунд, стигащо до мейнстрийм и прелитащо в класики от миналото.

Известен е с това, че е най- старият клуб в Ибиса, както и с VIP масите си.

Цените на билетите са между  40 и 70 евро. Aко искате да ги вземете по – евтино купете ги онлайн по- рано. Парите, които ще дадете за напитки за 2022 са били 9 евро за  вода, бирата е 11 евро, а спиртните струват 19-24 евро.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай