Изненада! Топ милионер луд по Кичка Бодурова

Ето кой е той

Изненада! Топ милионер луд по Кичка Бодурова | StandartNews.com

Вторият най-богат българин в Америка след предприемачa Шефкет Чападжиев - Тони Кичуков дойде на крака в родния на Кичка Бодурова - Бургас, разкриха в социалните мрежи наблюдателни бургазлии.

Преди няколко дни певицата е спряла чисто новата си лимузина пред топ хотел в града още от времето на соца. Оттам веднага е изскочил щатският милионер с българско потекло и повел галантно естрадната ветеранка към предварително резервирана маса в ресторанта. Според клиенти пред двамата били сервирани само най-отбраните специалитети, забъркани лично от мастър шефа.

Колеги на Бодурова издават, че тя от години е близка до семейството на авторитетния бизнесмен от Аризона. Преуспелият нашенец и половинката му Мариана обожавали песните на Кичка и дори се твърди, че от мощния US джип, докаран от Кичуков с кораб до България, нонстоп се носи гласът на неговата любимка.

Естрадната звезда от близкото минало се върна преди месец в родината и веднага насочи аленото си супер возило към Бургас, където в средата на юли й предстоят два грандиозни концерта. "Интересът към тях няма да е никак мижав", убедени са организаторите на събитието.

ВИП фенът на гласовитата бургазлийка е натрупал завидното си богатство основно с превози. Медиите в САЩ бяха шашнати от имението на Кичуков. В него има два басейна с морска вода, 15 джакузита, 5 водопада, водна пързалка и игрище за голф. По думите на хора от близкото обкръжение на милионера той редовно събира успели сънародници в луксозната си хасиенда. Воден от носталгия по родината, топ предприемачът дори закупил няколко парцела в комплекса "Каваците" край Созопол и поне два месеца годишно релаксира на морския бряг.

Преди години обаче Кичуков преживя сериозни ядове покрай имота си на първа линия на брега. За апартамента от 150 кв.метра той е платил 300 000 лв. През 2017 г. басейнът на комплекса изчезва и на негово място изниква кръчма. Коминът й не само скрива прекрасната гледка към морето, но вкарва миазмите от кухнята право в жилището на БГ милионера. Пред местни медии Кичуков описа лятото на българското Черноморие не като ваканция мечта, а като кошмар наяве.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай