Киану и Александра били в тайна връзка от години

Рийвс показа новата си изгора през ноември на червения килим

Киану и Александра били в тайна връзка от години | StandartNews.com

Киану Рийвс изненадващо се появи ръка за ръка с гадже миналия ноември – нещо, което актьорът направи за първи път в 35-годишната си кариера. Двойката мина по червения килим на галавечерята „LACMA Art + Film“ в Ел Ей. Късметлийката се оказа 46-годишната художничка и бизнесдама Александра Грант, с която Рийвс държи издателската къща „X Artists’ Books“.

До скоро се твърдеше, че двамата са приятели от 10 години, но са започнали да излизат едва през 2019-а. Сега близка на Грант разкри, че Киану и Александра всъщност са в тайна връзка от малко повече време.

„Те са заедно от може би вече две години. Мисля, че тогава Александра ми каза, че му е гадже“, сподели актрисата Дженифър Тили пред „Page Six“.

Тили допълва, че двамата са ходили на много други събития, но едва през последните месеци е станало ясно, че са двойка. Дженифър описва Грант като много тиха, спокойна и скромна жена.

„Киану е истински късметлия, че е с нея“, заяви актрисата.

След официалната им поява на червения килим светските хроникьори предадоха, че Рийвс се влюбил в Грант, защото имала качества, които другите жени в Холивуд не притежават – тя била „одухотворена, чувствителна и мила“, което спечелило доверието на 55-годишния актьор. Но тя е успяла да направи нещо, което никоя друга дама не е могла – помогнала му да превъзмогне смъртта на бившата си приятелка Дженифър Сайм. През 2001-а, след като двамата вече се бяха разделили, Дженифър загина в автомобилна катастрофа.

„Александра е един от малкото хора, които успя да накара Киану да сподели емоциите и миналото си. Той се беше затворил в едно много тъмно място толкова дълго, но нейната подкрепа и позитивна енергия го спасиха и му помогнаха да продължи напред“, заяви анонимен източник за „Life & Style Weekly“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай