Вторник,

Хороскоп за 10 май: Парите се лепят за една зодия

От: Стандарт -
26792
Хороскоп за 10 май: Парите се лепят за една зодия
A
A
A

Овен

Възможно е да заживеете  в своите любовни фантазии. Намалете малко нивото на идеализма, с което се опитвате да живеете. Преразгледайте отново реалността и така наистина ще се почувствате по-земни днес. Обърнете внимание, че е важно не само какво говорите вие, а да се вслушвате в това, което другите ви казват. Това не означава, че трябва да приемете чуждите възгледи веднага, а просто да изслушате други гледни точки. Най-после планетите ще са в благоприятно разположение по отношение на комуникацията ви с колеги, шефове и клиенти. Всичко, което до сега ви е създавало притеснения, сега вече ще бъде изяснено.

Телец

Използвайте новите запознанства не само за забавления, а и за постигане на нещо ново, опознаване на нови хора и интереси. Бъдете бдителни при вземането на решения, особено ако трябва сами да го правите. След обстоен преглед и анализ на всичко свършено до сега, вече ще можете спокойно да се заемете с новите проекти, които ви очакват. Бъдете уверени в това, което правите и не се съмнявайте в успеха си. Опитайте се да не се съсредоточавате само върху големите разходи на ежемесечна база, а обърнете внимание и на малките такива, които карат парите ви да се топят ден след ден.

Близнаци

Изключително обещаващ ден в сектора на любовта. От необвързаните до семейните ще блика желание за романтика. Бъдете дискретни в демонстрирането на чувствата си, за да подсилите любовната мистика. Най-важното, което трябва да запомните днес е, че не трябва да позволявате напрежението от работата ви да вреди на психичното ви здраве. Ако това означава да отделите повече време за почивка и за себе си, то не се колебайте да го направите. Меркурий може да ви даде чудесни финансови идеи и да ви сподели добри практики за инвестиране днес. Възползвайте се от това предимство през което вероятно ще преминете.

Рак

Конфликтите в семейството, които предстоят, всъщност няма да ви доведат до нещо лошо, напротив, ще ви накарат да осъзнаете доста истини, които може би досега сте пренебрегвали. Бъдете внимателни днес в общуването с клиенти и бизнес партньори. Постарайте се да не закъснявате за фиксираните срещи и да не проточвате твърде много разговорите. Възможно е да ви изпратят по работа на няколко места близки до работното ви място. Днес, може да ви се наложи да работите два пъти повече и да харчите наполовина по-малко, само и само да се задържите на повърхността и да не влизате в заеми. Всичко, което зависи от вас, ще бъде спазено, но няма да е никак лесно.

Лъв

Може би днес ще постигнете една от мечтите си и това ще ви накара да повярвате в себе си още повече. Възможно е и да срещнете нов човек в живота си в който да се влюбите до уши. Може да си мислите, че кариерата ви ще пострада, заради една допусната грешка, но всъщност няма да е толкова фатално, колкото очаквате. Ще натрупате опит, за да се справяте по-добре в следващи подобни ситуации.  Мнозина от вас ще почувстват, че им е необходима повече енергия, за да се справят с финансовите проблеми, които могат да възникнат. Така, че просто бъдете търпеливи.

Дева

Точно през този ден в, ако сте брачно обвързани, не трябва да пренебрегвате партньора, който е възможно да изпитва ревност. Марс и Венера са в конфликт и тази позиция може да доведе до сериозни проблеми. Много е вероятно днес да бъдете изпратени да свършите в друг офис определен ангажимент. Няма да можете да откажете, така че планирайте деня си според това, че ви чака. Днес парите ще дойдат при вас с лекота, без много усилия от ваша страна. Харчете ги разумно, тъй като лесно спечелените пари бързо се харчат, без много обмисляне и плануване.

Везни

Венера ще предизвика превличането днес. Възможно  да се появи нова тръпка или голяма любов. И все пак бъдете разумни в любовта, недейте да се отдавате изцяло.  Постарайте се да сте максимално фокусирани върху работата си, тъй като ще има доста разсейващи фактори, които може да се отразят негативно на работният процес. Звездите днес ще са на ваша страна, за да постигнете финансовите цели, които сте си поставили. Определено ще сте много развълнувани от постигнатото.

Скорпион

Има вероятност от раздели, връзката ви може и да е силна, но трябва да се крепи, защото доверието бързо се губи. Необвързаните ще имат възможност да завържат доста случайни връзки през този ден. Не губете надежда, ако нещата в работата ви не вървят. Малко повече усилия и упоритост, и всичко ще си дойде на мястото. Звездите ще ви подкрепят да не спирате да се стремите към високи постижения и да не се примирявате с малкото. Подгответе се да похарчите парични средства за семейството и близките ви приятели през този ден. Денят е добър за всякакви финансови действия, купувайте без да се притеснявате.

Стрелец

Навярно ще се радвате на хармония във връзката си и дори склонността ви да правите опити за забежки ще изчезнат яко дим. Ще засвидетелствате  уважение не само към партньора си, но и към близките и приятелите си. Работете неуморно днес, тъй като скоро всичко ще ви се изплати. Действайте със смелост и решителност в служебните дела, за да се издигате в кариерата. Днес ще имате възможността да планирате спокойно финансовите си стратегии. Вашите финансови резултати ще са правопропорционални на усилията, които сте положили.

Козирог

Бъдете внимателни с обещанията, които правите и действията си. Много добре преценявайте всичко, дори и словата, които ще изречете пред половинката си днес. Ще бъдете изправени пред дилемата, дали да приемете дадено предложение за труден ангажимент или да отидете на бизнес среща, която може да се окаже доста напрегната. Вероятно, отново сте на път към финансова криза, но една успешна сделка може да ви помогне да изплувате. Пресейте внимателно всички оферта и приемете най-изгодната за вас.

Водолей

Венера предвижда нещо скандално да се случи, навярно вие ще бъдете в центъра на събитията. Възможно е днес да осъзнаете, че някои приятели от вашето обкръжение, които сте мислели за доста близки, работят срещу вас в личностен план. Нещата в работата ви може да не вървят добре, поради липса на комуникация между всеки член от екипа ви. Опитайте се да говорите с някой от колегите, на когото имате доверие и заедно да разрешите споровете и недоразуменията. Опитайте се да избегнете нещо, което звучи като бързо забогатяване, тъй като това може да доведе до финансови загуби в края на деня.

Риби

Навярно ще откриете нов баланс между вашите собствени потребности и тези на партньора ви. Също така е наложително да си изясните, кои са хората, които са на ваша страна и имат същите мечти като вас. Тези от вас, които работят в сферата на продажбите, днес ще имат доста успешен ден. Ще бъдете изключително натоварени с работа, но усилията ви няма да бъдат напразни. Прегледайте основно бюджета си и започнете да очертавате своите стремежи и цели, паралелно с това определете, колко пари ще ви са необходими, за да стигнете до успехът.

*Това са обобщени прогнози, базирани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е изработен за всички читатели от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

/glasnews.bg/


Всички новини от категория Любопитно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com